Γρηγορίου: Ανούσιες οι δηλώσεις του ποδοσφαιρικά κυρίου «Τίποτα»

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζεται η δημόσια αντιπαράθεση των επικεφαλής των δύο παρατάξεων που θα διεκδικήσουν την ηγεσία της ΕΠΣ Λάρισας στις επικείμενες εκλογές. Ο εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος, με δήλωση που έστειλε στο Soccerplus, απάντησε σε όσα υποστήριξε ο ανθυποψήφιός του Δ. Μπουχλαριώτης.

Ακολουθεί η δήλωση του Ζ. Γρηγορίου:

«Αναγκάζομαι να απαντήσω και πάλι στις προκλητικές, ανούσιες και με έλλειψη βαρύτητας δηλώσεις του ποδοσφαιρικά κυρίου «Τίποτα», μέχρι τουλάχιστον αυτός να αντιληφθεί την έννοια του πανάρχαιου ρητού: «Κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Κατ΄ αρχάς οφείλω να δηλώσω ότι τιμώ το επάγγελμά του και η αναφορά μου στην «υποτέλεια χιλίων χοιριδίων», προφανώς δεν αφορούσε αυτό, αλλά ήταν ένα αντιστάθμισμα στον υπαινιγμό του για το «θράσος των χιλίων πιθήκων». Τώρα αν τα νόστιμα ζώα που εμπορεύεται γίνονται πολλές φορές μέσο επηρεασμού στις επικείμενες εκλογές της Ένωσής μας, αυτό αφορά αποκλειστικά και μόνο αυτόν.

Με τις νέες του δηλώσεις, ο επικεφαλής της αντίπαλης παράταξης, επιχειρεί για άλλη μια φορά, επιστρατεύοντας περίσσιο θράσος, να αποδώσει σε μένα την προσπάθεια για αναβολή των εκλογών. Σχεδόν γέλασαν μαζί του οι Δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου της ΕΠΟ, όταν καταϊδρωμένος ενώπιον τους, δεν μπορούσε να απαντήσει στο εύλογο ερώτημά τους «γιατί ενώ είχε τη χρονική άνεση των 20 ημερών, κατέθεσε την προσφυγή του λίγες μόνο ημέρες πριν την 13η Ιουνίου. Η αδυναμία ανάπτυξης των επιχειρημάτων του ήταν αυτή που καθόρισε και την απόφαση του Δικαστηρίου για τη σύνθεση της προσωρινής Διοίκησης.

Εξ άλλου, η αγωνία που διαφάνηκε ότι τον διακατέχει, καταθέτοντας στους Δικαστές, αφορούσε, όπως είπε, «ότι με την καθυστέρηση διενέργειας εκλογών στην Ένωση, πιθανώς να στερούσε στην ΕΠΣΛ το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΠΟ».

Γιατί αυτή η αγωνία κ. Μπουχλαριώτη; Τι έχετε τάξει για την ψήφο αυτή, ενώ εντός Νομού ισχυρίζεστε ότι το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το συμφέρον του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου και όχι η Ομοσπονδία;

Tο μόνο που κατάφερε με την προσφυγή του: Εκλογές μετά 40 ημέρες, μέσα στο κατακαλόκαιρο, αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία των σωματείων και εκλεκτόρων, αλλά κυρίως για την αξιοπρέπεια του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, που προφανώς είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει, αφού το γνώρισε πριν 4 χρόνια υπό την συνδρομή και κάτω από την «ομπρέλα» του κ. Γρηγορίου.

Δεν προτίθεμαι να ασχοληθώ άλλο με τη φλύαρη διάθεση του κυρίου Μπουχλαριώτη, που συνεχώς υπογράφει και δημοσιοποιεί κείμενα που του συντάσσουν άσχετοι με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, την πραγματικότητα και τη λογική, συνεργάτες του. Προφανώς αυτός είναι ο λόγος που μέρες τώρα αρνείται πεισματικά να απαντήσει στην πολλές φορές διατυπωμένη πρότασή μου, για μια κοινή προεκλογική συνέντευξη ενώπιον όλων των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. του Νομού.

Έχει ακόμη το χρόνο να τη δεχθεί. Μετεκλογικά θα επανέλθει και πάλι στην ποδοσφαιρική του ανυπαρξία, όπου είναι και το φυσικό του περιβάλλον.

ΖΗΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Επικεφαλής της παράταξης «Ανανεωτική Κίνηση Παραγόντων»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή