Απλήρωτοι οι διαιτητές Super League, διαμαρτύρεται η ΚΕΔ, αλλάζει ο κανονισμός!

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζεται το πρόβλημα που υπάρχει με την καταβολή των προβλεπόμενων αποζημιώσεων σε διαιτητές, βοηθούς και παρατηρητές διαιτησίας για τις διαιτησίες της Super League.

Oι διαιτητές παραμένουν απλήρωτοι από την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος, παρά τις οχλήσεις και τις «εντός των τειχών» διαμαρτυρίες τους.
To πρόβλημα, όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο έχει δημιουργήσει δυσαρέσκεια στις τάξεις των διαιτητών και της ΚΕΔ η οποία με επιστολές προς την ΕΠΟ και τη Super League ζητεί να δοθεί λύση στο πρόβλημα διότι ότι επόμενο πρωτάθλημα δεν θα μπορέσει να αρχίσει με τους διαιτητές απλήρωτους.

Από την πλευρά της Super League υπάρχει αδυναμία κάλυψης των εξόδων των διαιτησιών, που είναι δική της υποχρέωση, λόγω έλλειψης εσόδων από χορηγούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και για τα λειτουργικά έξοδα κρατούνται χρήματα από τα μέλη του συνεταιρισμού.

Από την άλλη η ΕΠΟ αναζητά λύσεις μέσω χρημάτων από το εξωτερικό, έχοντας όμως μπλοκαρισμένους λογαριασμούς, τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγες ημέρες. λόγω του σκανδάλου “Travel Plan”.

Πάντως στο νέο κανονισμό διαιτησία έχει προταθεί ο τρόπος πληρωμής διαιτητών να αλλάξει και η αποζημίωσή τους να καταβάλλεται πριν την έναρξη του αγώνα, επί ποινής μη έναρξης του αγώνα με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή