«Δεν θέλαμε να διακόψουμε τη ραστώνη των ζώων που βόσκουν στο χώρο»!

337
Print Friendly, PDF & Email

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΕΠΣ Καρδίτσας μέσω της οποίας σχολιάστηκαν όσα ανέφερε σε συνέντευξη τύπου σχετικά με το χώρο που έχει παραχωρηθεί από το δήμο Καρδίτσας στην ΕΠΣΚ από το 2003 και σήμερα, 14 χρόνια μετά παραμένει, αναξιοποίητος, έδωσε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Καρδίτσας, Κ. Παπαλός, τονίζοντας ότι η πρόταση της Περιφέρειας Θεσσαλίας περί κατασκευής αθλητικού κέντρου για την Αναγέννηση Καρδίτσας στον συγκεκριμένο χώρο αποτελεί «ευκαιρία που δεν θα υπάρξει ξανά στο ορατό μέλλον».

Στη δήλωσή του ο κ. Παπαλός αναφέρει τα εξής: 

Τους αγαπητούς και προφανώς ιδιαιτέρως ευυπόληπτους συντάκτες της , προς το πρόσωπό μου (για το οποίο μάλιστα τρέφουν –κατά δήλωσή τους- και φιλικά αισθήματα) απαντητικής επιστολής της ΕΠΣ Καρδίτσας, ΚΑΛΩ -ΚΑΛΟΥΜΕ, για μία ακόμη φορά, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων:

Το έργο αυτό (προπονητικό – αθλητικό κλπ κέντρο), μετά την εξαγγελία του Περιφερειάρχη μας κ. Αγοραστού πρέπει να γίνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (πέρα από πρόσωπα και καταστάσεις) γιατί τέτοια ευκαιρία ΔΕΝ θα ξανά υπάρξει στο ορατό μέλλον.

Συνεπώς κάθε άλλη θέση ή στάση που υπονομεύει την κατασκευή του είναι όχι μόνο ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ως αντιτιθέμενη στην απλή κοινή λογική και στη θέληση της κοινωνίας, αλλά και ιδιαιτέρως ΥΠΟΠΤΗ και που πιθανότατα θα στοιχειώνει ιστορικά και διαχρονικά τους υπαίτιους.

Όσο για τα χρήματα που επενδύθηκαν ήδη στο συγκεκριμένο χώρο ( και η διαχείριση των οποίων αποτελεί προφανώς «καραμπινάτο σκάνδαλο ΄΄ με το οποίο πρέπει να ασχοληθεί η δικαιοσύνη) δεν τα αμφισβητήσαμε ποτέ. Τουναντίον τονίσαμε ότι αυτά «σαπίζουν ΄΄ μαζί με τις όποιες αναξιοποίητες υποδομές. Θα αποκτήσουν όμως την αξία τους όταν υλοποιηθεί το <<περί ο λόγος>> ΝΕΟ ΕΡΓΟ.

Τέλος σε ότι αφορά την σκωπτική παρατήρηση πως δεν δώσαμε την συνέντευξη από το ήδη υπάρχον αθλητικό κέντρο, εξίσου σκωπτικά απαντάμε πως πιθανότατα δεν το κάναμε γιατί δεν θέλαμε να διακόψουμε τη ραστώνη των ζώων που βόσκουν στο χώρο!!!

Για τη «ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑ«
Παπαλός Κώστας
πρ. Δήμαρχος Καρδίτσας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here