Καλαντζής: “Δεν έχει καμία δουλειά η ΕΠΟ με τη διαιτησία. Απολύτως καμία”

Print Friendly, PDF & Email

Ενώ ο “ερυθρόλευκος” τύπος “βράζει με της επιλογές της ΚΕΔ/ΕΠΟ στο νέο πίνακα διαιτητών Super League, o έτερος υποψήφιος πρόεδρος της ομοσπονδίας, Γ. Καλαντζής, που στηρίζεται από τις ΕΠΣ που στήριζαν την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ, σε συνέντευξη που έδωσε στον “Πρωταθλητή” τάσσεται υπέρ της απόφασης για ξένο πρόεδρο στην ΚΕΔ και δηλώνει ότι “η ΕΠΟ δεν έχει καμία σχέση με τη διαιτησία”.

Διαβάστε αποσπάσματα όσων δήλωσε ο Γ. Καλαντζής

Για το αν πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές: Αν υπάρχουν άνθρωποι που κατεβαίνουν σε εκλογές για να χάσουν, τότε μην με συμπεριλάβετε σε αυτούς. Ποτέ στη ζωή μου δεν ασχολήθηκα με κάτι για να χάσω. Αν δεν πίστευα ότι μπορώ να κερδίσω τις εκλογές, δεν θα αποδεχόμουν την πρόταση των Ενώσεων για την υποψηφιότητά μου.

Για την ανταπόκριση που έχει από τις Ενώσεις: Έχω έρθει σε επαφή με τους περισσότερους που θα συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και τους έχω αποστείλει κι επιστολή, ενώ μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή θα μιλήσω με όλους. Ακόμη και με αυτούς που θα είναι υποψήφιοι με το άλλο ψηφοδέλτιο, του Βαγγέλη Γραμμένου. Δεν υπάρχει καμία αντιπαλότητα με κανέναν. Πάντα έτσι πορευόμουν και πολιτευόμουν. Δεν βλέπω κανέναν ως αντίπαλο. Δεν ήμουν ποτέ αντί… Σέβομαι τους πάντες, εφόσον με σέβονται.

Για την εποπτεία του ελληνικού ποδοσφαίρου από τη FIFA και την UEFA: Σαφώς και είναι κακό σημάδι. Όμως συμβαίνει αυτό που συμβαίνει και με την τρόικα στην ελληνική οικονομία. Αν δεν κάναμε εμείς οι Έλληνες λάθη, δεν θα είχαμε ανάγκη τρόικας στην οικονομία ή εποπτείας στο ποδόσφαιρο. Κάτι δεν γινόταν σωστά τα προηγούμενα χρόνια λοιπόν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την περσινή διαιτησία: Τι να πω… καλά έκαναν και μας έβαλαν ξένο αρχιδιαιτητή. Δεν έχει καμία δουλειά η ΕΠΟ με τη διαιτησία. Απολύτως καμία.

Για την παρουσία ξένου αρχιδιαιτητή: Αν όσοι ασχολήθηκαν με το ποδόσφαιρο τα προηγούμενα χρόνια είχαν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεν θα χρειαζόταν. Υπάρχουν όμως άξιοι Έλληνες διαιτητές που πρέπει να αξιολογηθούν με αξιοκρατικούς όρους. Δεν θα χρειαζόμασταν ξένο αρχιδιαιτητή. Για ένα μικρό διάστημα, καλό είναι να παραμείνει.

Για τις προτεραιότητές του αν εκλεγεί πρόεδρος της ΕΠΟ: Για ένα ικανό χρονικό διάστημα θα ζητήσω να έχω πλήρη ενημέρωση απ΄όλες τις πλευρές. Θα συνεργαστώ με όλους όσους διετέλεσαν πρόεδροι, με τους Υφυπουργούς και τους Γενικούς Γραμματείς Αθλητισμού. Επίσης θα καθιερώσω τουλάχιστον μία φορά το μήνα, την πρώτη Δευτέρα για παράδειγμα κάθε μήνα συνάντηση και συνεργασία με τον πρόεδρο της Σούπερ Λιγκ και τους προέδρους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή