«Υποκατέστησαν τη δικαιοσύνη για να διασώσουν έναν “συνεταίρο” της Ε.Ο.»

Print Friendly, PDF & Email

Με ανακοίνωσή του, μετά τη δικαίωση του Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την “υπόθεση Πορτουλίδη” o δικηγόρος Γιώργος Παναγόπουλος, που είχε αναλάβει αρχικά την υπόθεση, κάνει λόγο για «νομικό πανωλεθρίαμβο» της Super League και αναφερόμενος στους Στράτο, Γκαγκάτση, Οικονομάκη και Κούγια υποστηρίζει ότι υποκατέστησαν πραξικοπηματικά τη δικαιοσύνη για να σώσουν έναν «συνεταίρο» της Ε.Ο.

Η ανακοίνωση του Γ. Παναγόπουλου αναφέρει τα εξής:

«Μετά την έκδοση της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου που είχα 100℅ προβλέψει με κατ επανάληψη δημόσιες τοποθετήσεις μου, αισθάνομαι όχι μόνο απολυτά δικαιωμένος για την μάχη που είχα δώσει γραπτώς και προφορικώς κόντρα στο… νομικό διευθυντήριο της Σούπερ Λίγκα άλλα και την ανάγκη να απευθύνω τα ειλικρινή πολλαπλά συγχαρητήρια μου σε όλους τους συνάδελφους μου που συνεισέφεραν με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους σ’ αυτό το απολυτά αναμενόμενο αποτέλεσμα και συγκεκριμένα αφενός μεν στον δικηγόρο του Ηρακλή Δημήτρη Καρπετόπουλο που πάρα την παραίτησή μου δεν άλλαξε την υπερασπιστική γραμμή μας, αφετέρου δε στους κυρίους Γιάννη Οικονομάκη, νομικό σύμβουλο της Λίγκας, Βασίλη Γκαγκάτση, διευθυντή της Λίγκας, Γιώργο Στράτο, πρόεδρο της Λίγκας και Αλέξη Κούγια, μέλος του ΔΣ της Λίγκας που προσπάθησαν να υποκαταστήσουν πραξικοπηματικά την δικαιοσύνη για να διασώσουν έναν.. «συνεταίρο» της Ε. Ο. εις βάρος του πρώην Ημίθεου και νυν μισοπεθαμένου Γηραιού!

Συγγνώμη αν ξέχασα κάποιον άλλον συνάδελφο άλλα επιφυλάσσομαι να τον συγχαρώ κι αυτόν για έναν ακόμα νομικό πανωλεθρίαμβο του συνεταιρισμού, όταν επιτελούς δεήσουν οι γραμματείες της λίγκας να ικανοποιήσουν το εδώ και μέρες αναπάντητο αίτημα μου και μου κοινοποιήσουν τα πλήρη απομαγνητοφωνημένα πρακτικά των επίδικων συνεδριάσεων για να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματα μου.

Φυσικά πρέπει να συγχαρώ ειδικά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όχι φυσικά για την συνεταιριστική ψήφο της κατά του Ηρακλή άλλα κυρίως για την τότε δημόσια αιτιολόγησή της με την οποία ανήγαγε τη νομική υπηρεσία της λίγκας  σε …Κάτωνα και υπέρτατο τιμητή των πάντων!

Σίγουρα πάντως μετά την τελεσιδικία της κωμικοτραγικής διαδικασίας της αδειοδότησης θα ακούσουμε για κάποιους το… τετέλεσται…»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή