Άρνηση απ’ τον ΣΥΕΠΟ να συνδράμει τον Παπανικολάου στην αγωγή κατά της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Αρνητική ήταν η απάντηση του συλλόγου υπαλλήλων της ΕΠΟ (ΣΥΕΠΟ) στο αίτημα που υπέβαλε ο τέως εκτελεστικός γραμματέας της, Π. Παπανικολάου, ζητώντας να γίνει από τον σύλλογο παράσταση υπέρ του κατά τη διαδικασία συζήτησης της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον της ΕΠΟ.

Ο ΣΥΕΠΟ, σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerplus, συνεδρίασε την Παρασκευή 22/9 έκανε δεκτή την εισήγηση του νομικού του συμβούλου και αποφάσισε να απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του μέχρι πρότινος “ισχυρού άνδρα” της ομοσπονδίας.

Μάλιστα υπήρξαν τοποθετήσεις του τύπου «δεν θέλουμε να εμπλακούμε σ’ αυτήν την ιστορία, δεν μας αφορά».

Ο Παπανικολάου, ο οποίος μεσουράνησε στην ΕΠΟ μετά την παραίτηση Γκαγκάτση και ειδικότερα επί των διοικήσεων Σαρρή – Γκιρτζίκη, με την αγωγή που κατέθεσε ζητεί να του καταβληθούν χρήματα που σύμφωνα με πληροφορίες φτάνουν τις 150.000 ευρώ.

Η απόλυση υπηρεσιακού εκτελεστικού γραμματέα, Π. Παπανικολάου, έγινε στις 2/3/2017.

Στον Παπανικολάου, σύμφωνα με κάποιους, «χρεώθηκε» μεταξύ άλλων, το σκάνδαλο με τις κρυφές κάμερες στα γραφεία της ΚΕΔ, τα συστήματα που είχαν τοποθετηθεί και μπορούσαν να φιλοξενήσουν κρυφές κάμερες στα γραφεία του προέδρου και του αντιπροέδρου, αλλά και η μη λειτουργία του συστήματος πυρασφάλειας στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ε.Ε.

Αυτό που του ειπώθηκε, από τον τέως αναπληρωτή πρόεδρο, Ν. Μπάρτζη, είναι ότι πλέον η ομοσπονδία δεν χρειάζεται τις υπηρεσίες του. Η θητεία του ως εκτελεστικού γραμματέα είχε λήξει με τη θητεία της τελευταίας αιρετής διοίκησης της ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2016 και παρέμενε στη θέση ως «προσωρινός».

Οι περιπτώσεις Φαρφαρέλη και Υφαντή

Αγωγή κατά της ΕΠΟ με την οποία αξιώνει την καταβολή χρημάτων έχει κάνει και ο τέως διευθυντής εμπορικού και μάρκετινγκ Ι. Φαρφαρέλης.

Η ΠΔΕ/ΕΠΟ κατά την τελευταία συνεδρίασή της την Πέμπτη 17/8 προχώρησε στην απόλυση του Φαρφαρέλη. Η απόφαση ελήφθη έπειτα από αρκετούς μήνες διαπραγματεύσεων σχετικά με το ύψος της αποζημίωσης, όμως τελικά μεταξύ των δύο πλευρών δεν επήλθε συμφωνία.

Στα δικαστήρια κατά της ΕΠΟ έχει προσφύγει και τέως ο διευθυντής αγωνιστικού και ανθρώπινου δυναμικού, Χρ. Υφαντής, ο οποίος απολύθηκε από την ΠΔΕ/ΕΠΟ στις 9/12/2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υφαντής ζήτησε και πήρε αναβολή της συζήτησης της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή