Άρχισε η προκαταρκτική έρευνα της Δικαιοσύνης για το χώρο της ΕΠΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Τον δρόμο της παίρνει πλέον η υπόθεση με τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο ΑΣ Αναγέννηση για το καθεστώς που ισχύει στην δεσμευμένη εδώ και δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια έκταση των δημοτών από την ΕΠΣ Καρδίτσας στην περιοχή της Αγίου Νικολάου…

Μια μηνυτήρια αναφορά που ήταν αποτέλεσμα της αντιμετώπισης που είχε ο σύλλογος στο δίκαιο αίτημά του να δρομολογηθεί το έργο της δημιουργίας αθλητικού κέντρου – γηπέδου σύμφωνα με την προσπάθεια των μελών της διοίκησης που κατέληξαν σε δεσμεύσεις της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Κώστα Αγοραστού για χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και μετά απο αγώνα ετών σε συνεργασία και με την περιφερειακή ενότητα Καρδίτσας και τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Τσιάκο…

Η πρόταση της Αναγέννησης να δημιουργηθεί το κέντρο στην αναξιοποίητη και δεσμευμένη περιοχή της Αγίου Νικολάου, που είχε μάλιστα και συναινετικό χαρακτήρα καθώς θα συστέγαζε και την δραστηριότητα της ΕΠΣΚ και θα είχε και κοινωνικές δομές με περιβάλλοντα χώρο για την εξυπηρέτηση των πολιτών απορρίφθηκε ουσιαστικά από την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου στην ιστορική πλέον συνεδρίαση της 26ης Ιουνίου.

Αν ο Δήμος Καρδίτσας από τις 7 Φεβρουαρίου που έχει καταθέσει η Αναγέννηση επίσημα αίτηση προωθούσε το θέμα και είχαμε άλλη απόφαση, σήμερα θα είχε ήδη δρομολογηθεί το έργο πνοής για την Καρδίτσα!

Αντ’ αυτού επιλέγη να παραμένει αυτή η άθλια κατάσταση με έναν αναξιοποίητο χώρο στην καρδιά της Καρδίτσας και με προτάσεις που πραγματικά αγγίζουν τα όρια του παραλογισμού!!!

Σ’ έναν χώρο που ήδη έχει χρηματοδοτηθεί από το 2003 (κανείς δεν γνωρίζει με πόσα χρήματα) για τη δημιουργία Αθλητικού Ενωσιακού Κέντρου το οποίο ΟΥΔΕΠΟΤΕ ολοκληρώθηκε!!!

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης και βρίσκεται πλέον στο στάδιο της προανάκρισης. Πρώτος κατέθεσε το πρωί της Τρίτης 8 Αυγούστου ο πρόεδρος του ΑΣ Αναγέννηση Γιώργος Κατσίκης στην πταισματοδίκη – ανακρίτρια κ. Βούτση.

Έπεται συνέχεια…

Όντας το μεγαλύτερο, το ιστορικότερο και το πιο δημοφιλές σωματείο της περιοχής, παραμένει ΑΣΤΕΓΟ στην ίδια του την πόλη!!!

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Αναγέννηση δεν πρόκειται να αφήσει το θέμα και θα συνεχίσει να διεκδικεί το… αυτονόητο μέχρι να δικαιωθεί και να να αποκτήσει τη στέγη της στην Καρδίτσα.

Πηγή: anagenisi-karditsas.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή