“Έκανα λάθος διατύπωση. Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόεδρος της ΝΔ ρωτήθηκε, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Κυριακή 17/9 στη ΔΕΘ για την ευχή που έδωσε χθες στον ΠΑΟΚ, για καλή ευρωπαϊκή πορεία, παρότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει απκλειστεί!

Ο δημοσιογράφος σημείωσε ότι από κάποιους φίλους της ομάδας θεωρήθηκε ως ειρωνική ευχή, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί πλέον από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ ρώτησε τον πρόεδρο της ΝΔ αν αυτό συνδέεται με τον γεγονός ότι ο Ιβάν Σαββίδη είχε δηλώσει ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα γίνει πρωθυπουργός.

«Δεν περίμενα ποδοσφαιρική ερώτηση… Εκανα λάθος διατύπωση. Ζητώ συγγνώμη από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, δεν είχα πρόθεση να αναφερθώ ειρωνικά σε μία ιστορική ομάδα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με καμία ομάδα, είμαι πάνω από όλα φίλαθλος. Ευχή μου είναι να έχουμε ένα καθαρό πρωτάθλημα, ώστε να υπάρχει ο μεγαλύτερος δυνατός ανταγωνισμός και να μην φοβούνται οι οικογένειες να πάνε στο γήπεδο», απάντησε ο κ. Μητσοτάκης.

Σε ό,τι αφορά το σκέλος της ερώτησης για τον κ. Σαββίδη, ο πρόεδρος της ΝΔ συμπλήρωσε:

«Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν επιχειρηματία, όσο περιορίζεται στην επιχειρηματική του δράση. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν θεωρούν ότι πρέπει να αγοράζουν ΜΜΕ για να υπερασπιστούν τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα. Στην Ελλάδα που οραματίζομαι κανένας επιχειρηματίας δεν πρέπει να αισθάνεται ότι πρέπει να απολαμβάνει προστασίας, πολιτική ή μιντιακή. Δεν θέλουμε τέτοια επιχειρηματική δράση. Αν είναι νόμιμος κάποιος δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Αν είναι παράνομος δεν θα κάνει δουλειά στη χώρα μας».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή