Έχασε τη ζωή του οπαδός του ΠΑΟΚ που είχε ταξιδέψει στη Λιβαδειά

Print Friendly, PDF & Email

Τη ζωή του έχασε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ που ταξίδεψε στη Λιβαδειά από τη Χαλκιδική για να παρακολουθήσει το ματς της ομάδας του με τον Λεβαδειακό, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Ο υποστηρικτής του Δικεφάλου έφτασε στην πόλη μαζί με άλλους οπαδούς του ΠΑΟΚ και συγκεντρώθηκαν σε ταβέρνες και άλλα καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Ο άτυχος άνδρας κατευθύνθηκε στις πηγές της Κρύας και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από ύψος στην περιοχή του Νερόμυλου με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Λίγο μετά τις 17:00 διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του βυθίζοντας σε θλίψη όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Ο γιος του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης και μέλος του ΔΣ, τοποθετήθηκε μέσω των social media: «Προσωπικά εγώ και η οικογένεια του ΠΑΟΚ, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια του εκλιπόντος. Φίλαθλοι όλων των ομάδων προσέξτε τους κινδύνους, διαφυλάξτε τη ζωή σας. Πάνω από όλα έχει σημασία η ανθρώπινη ζωή ανεξαρτήτως χρώματος».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή