Ήμελλος: “Είναι απόλυτα νόμιμη η απολαβή του επιδόματος ισολογισμού”

Print Friendly, PDF & Email

Μέσω του πληρεξoύσιου δικηγόρου του ο Εμ. Ήμελλος κοινοποίησε στο Soccerplus “επιστολή διάψευσης – ενημέρωσης” σχετικά με ρεπορτάζ που αναπαρήγαγε η ιστοσελίδα μας και αφορούσε το επίδομα ισολογισμού που έλαβαν υπάλληλοι της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων στην επιστολή Ήμελλου αναφέρονται τα εξής:

“Στη δημοσίευση σας στις 13.9.2017 και υπό τίτλο «Οσμή οικονομικού σκανδάλου στην ΕΠΟ του Γκιρτζίκη με το επίδομα του ισολογισμού», αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής :
«Το επίδομα του ισολογισμού δίνεται στους εργαζόμενους του λογιστηρίου της ΕΠΟ. Όμως από τον πίνακα προκύπτει ότι το έλαβαν και τρία πρόσωπα που δεν εργάζονταν στο λογιστήριο.

Πρόκειται για τον πρώην εκτελεστικό γραμματέα Π. Παπανικολάου, τον πρόεδρο των υπαλλήλων της ΕΠΟ Εμ. Ήμελλο και τη Στ. Μαγνήσαλη, η οποία εργάζεται στη μηχανογράφηση. Τίθεται επομένως το ερώτημα κατά πόσον αυτά τα τρία πρόσωπα δικαιούνταν το επίδομα…».

Όπως οφείλατε να γνωρίζατε ως δημοσιογραφικό site, (και με βάση τις, μη τηρηθείσες, αρχές του λειτουργήματος σας περί του αναγκαίου προ-ελέγχου κάθε είδησης/πληροφορίας και της ταυτόχρονης παράθεσης της άποψης του εκάστοτε θιγομένου, της audiatur et altera pars), με βάση την υπ΄ αριθμ. 36051/2010 εγκύκλιο της ΕΠΟ, (ήδη προ 7 ετών), τοποθετήθηκα στη Διεύθυνση Οικονομικού, δηλ. στο λογιστήριο, όπου, παράλληλα, μου ανατέθηκαν, κρίσιμα καθήκοντα, όπως πχ. η ευθύνη του Τμήματος εισιτηρίων αγώνων της ΕΠΟ.

Ας μη διαφεύγει δε ότι είμαι κάτοχος άδειας Τάξης Λογιστή/φοροτεχνικού από το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας και κατά συνέπεια η ενασχόληση μου με το λογιστήριο είναι απόλυτα συναφής με το γνωστικό μου αντικείμενο και την ανάλογη εμπειρία μου. Σημειώνεται ότι και με βάση προγενέστερη, της ως άνω, εγκύκλιο, είχα ήδη υπαχθεί στο λογιστήριο με καθήκοντα εργασιών μισθοδοσίας.

Εργάζομαι στην Ομοσπονδία επί 18 συναπτά έτη, με λίαν ευδόκιμη πορεία και ανάλογες θετικές κρίσεις των προϊσταμένων μου, χωρίς ποτέ να τεθεί θέμα εμπλοκής μου σε αμφισβητούμενες, παράτυπες, παράνομες ή ανήθικες διαδικασίες, πολλώ δε μάλλον σε «σκάνδαλα».

Κατά συνέπεια το προαναφερόμενο δημοσίευμα σας με θίγει και με πλήττει κατάφωρα, (με συκοφαντεί, δυσφημώντας με, ενώ συνάμα προβαίνει σε παράνομη χρήση/καταχώρηση προσωπικών δεδομένων μου), αφού το αληθές είναι ότι το εν λόγω επίδομα ΔΕΝ το λαμβάνω ως εκ της ιδιότητας μου ως προέδρου των υπαλλήλων της ΕΠΟ, (όπως αφήνεται να εννοηθεί), αλλά ως εκ του αντικειμένου απασχόλησης μου στο πλαίσιο των εργασιακών μου καθηκόντων, (αμειβόμενος όχι με ατομική αλλά με συλλογική Σύμβαση εργασίας). Κατά συνέπεια είναι απόλυτα νόμιμη η απολαβή του εν λόγω επιδόματος.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή