Αγωγή της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Print Friendly, PDF & Email

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως κατέθεσε αγωγή εις βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για «δυσφήμιση που υπέστη λόγω πληρωμένου τηλεοπτικού μηνύματος» που προβλήθηκε δύο μέρες πριν από τον τέταρτο τελικό της Α1 μπάσκετ.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός προχώρησε στην κατάθεση αγωγής σε βάρος του Δ. Γιαννακόπουλου και της διαφημιστικής του εταιρίας LAB14 DIGITAL MARKETING CREW, για τη δυσφήμιση που υπέστη λόγω του αδρά πληρωμένου τηλεοπτικού μηνύματος που προβλήθηκε στον πανελλήνιας εμβέλειας τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, κατά την 06.06.2017, δηλαδή δύο μόλις ημέρες πριν από τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών του Πρωταθλήματος , και το οποίο συνοδευόταν από τον ακόλουθο κατάφωρα συκοφαντικό, για τη φήμη και τη δημόσια εικόνα μας, σχολιασμό:

“Όλη η Ελλάδα είδε πως αλλοιώνεται ένα αποτέλεσμα. Πώς γίνονται οι αγώνες στην έδρα του Ολυμπιακού. Όσοι κάνουν ακόμη ότι δεν βλέπουν και δεν ακούν, ιδού οι αποδείξεις. Εδώ και τώρα δικαιοσύνη. Μην σκοτώνετε το μπάσκετ.”

Το χρηματικό ποσό που θα επιδικασθεί υπέρ της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός για τις πρωτοφανείς αυτές πρακτικές του ιδιοκτήτη της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός θα διατεθεί αποκλειστικά για κοινωφελείς σκοπούς.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή