Δήλωσε συμμετοχή ο Ηρακλής, ανοιχτό με πόσες ομάδες θα γίνει το πρωτάθλημα

Print Friendly, PDF & Email

Αγνωστο ακόμη παραμένει πόσες ομάδες θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Football League τη σεζόν 2017/18. Την Παρασκευή (4/8) συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, το οποίο αποφάσισε να στείλει αίτημα στην ΕΠΟ, ώστε να αποφανθεί αν στο ερχόμενο πρωτάθλημα θα λάβουν μέρους 17 ομάδες ή θα συμπληρωθεί η 18η θέση με κάποια ομάδα από αυτές που υποβιβάστηκαν πέρυσι ή με κάποια από τη Football League 2.

Στις 17 ομάδες που πλήρωσαν το παράβολο των 3.500 ευρώ και δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα συμπεριλαμβάνεται και ο Ηρακλής. Αντίθετα ο Αγροτικός Αστέρας δεν το έπραξε και ως εκ τούτου παύει να θεωρείται ομάδα της Football League.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ακόμη η εκκρεμότητα σε ό,τι αφορά την υπόθεση των Χανίων που έχουν προσφύγει στο Διαιτητικό. Εφόσον ο ΑΟΧ δικαιωθεί τότε θα παραμείνει στην κατηγορία και την 18η θέση θα συμπληρώσει η Καλλιθέα που αγωνιστικά πέρυσι υποβιβάστηκε, όμως λόγω της αφαίρεσης των βαθμών στον ΑΟΧ διατηρήθηκε στη Football League.

Σε ο,τι αφορά στην έναρξη του πρωταθλήματος το πιθανότερο είναι πως θα ξεκινήσει στις 30 Σεπτεμβρίου, ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από το πώς θα εξελιχθούν οι προσπάθειες της Λίγκας για τα χορηγικά πακέτα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή