Αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του Σπύρου Παπαθανασάκη

Print Friendly, PDF & Email

Από τη διαδικασία επίσχεσης εργασίας, στην καταγγελία στην Επιθεώρηση Εργασίας και την ποινική δίωξη εις βάρος του Σπύρου Παπαθανασάκη, προχωρούν υπάλληλοι της ΠΑΕ!

Εκτός των κατασχετηρίων που με… καθημερινή συχνότητα επιδίδονται δια δικαστικού επιμελητή στην πόρτα των εγκαταστάσεων της Μίκρας, έρχονται μεγαλύτερα «βάσανα» για τον Σπύρο Παπαθανασάκη.

Η απόφαση πέντε υπαλλήλων της ΠΑΕ να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας, επισημοποιήθηκε καθώς το μεσημέρι της Δευτέρας (21/8) επιδόθηκε μέσω δικαστικού επιμελητή, ενώ το αντίγραφό της κατατίθεται σήμερα στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Σήμερα (22/8) όμως οι υπάλληλοι προχωρούν στην καταγγελία επιθυμώντας την ποινική δίωξη του προέδρου της ΠΑΕ, Σπύρου Παπαθανασάκη, καθώς δεν τους έχουν καταβληθεί δώρα και επιδόματα, πέραν των μισθών που τους οφείλονται.

Σύμφωνα με το νόμο, το συγκεκριμένο αδίκημα διώκεται ποινικά με τη διαδικασία του αυτοφώρου (που έχει 48ωρη ισχύ). Από τη στιγμή που θα λάβει γνώση σήμερα η Επιθεώρηση Εργασίας θα αποστείλει το αίτημα ποινικής δίωξης κατά του Σπύρου Παπαθανασάκη στον αρμόδιο εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, ωστόσο το γεγονός πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατοικοεδρεύει πλέον στην Αθήνα, το αίτημα θα μεταφερθεί στην Πρωτεύουσα.

Η δίωξη ασκείται αυτεπάγγελτα και για 48 ώρες η Γ.Α.Δ.Α. θα καταζητεί τον Σπύρο Παπαθανασάκη!

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή