Α.Ο. Καρδίτσα: “Κατάφεραν να γελά όλος ο νομός μαζί τους”!

Print Friendly, PDF & Email

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο Α.Ο. Καρδίτσας για τις διαιτητικές αποφάσεις του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη την 16/5 μεταξύ της ομάδας μας και του Ατρόμητου Παλαμά, οι οποίες εξόργισαν παίχτες και φιλάθλους .

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Συγχαρητήρια τα κατάφεραν, να γελά όλος ο Νομός μαζί τους.
Τα ανθρώπινα λάθη συγχωρούνται όταν γίνονται μία φορά και όχι όταν επαναλαμβάνονται σε ένα αγώνα. Ο διαιτητής δεν είδε πεντακάθαρο πέναλτι, παρόλο που από όλα τα σημεία του γηπέδου φαινόταν αλλά και ακούστηκε, επιθετικά φάουλ χωρίς επαφή αντιπάλου, αργοπορημένα σφυρίγματα…

Οι αλλοπρόσαλλες και ανεξήγητες αποφάσεις είχαν ως αποτέλεσμα η διαιτησία του κ. Τζαφάλια, να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής της συνάντησης.

Σεβόμενοι τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας, την ιστορία του Συλλόγου μας, την διοργάνωση, τις υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται, ειλικρινά λυπούμαστε για το επίπεδο διαιτησίας, ιδιαίτερα όταν αυτό διαμορφώνεται από έμπειρους και παλιούς διαιτητές που οφείλουν να λειτουργούν ως παράδειγμα προς μίμηση και όχι προς αποφυγή.

Συγχαρητήρια για την ψυχή και το φιλότιμο των παιχτών της ομάδας μας. Να αισθάνονται περήφανοι που φορούν την φανέλα του συλλόγου μας και να συνεχίσουν με το κεφάλι ψηλά!!!

Το Δ.Σ. ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Πηγή: karditsapress.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή