Δεν έφθανε το γκολ του Τσάβες, έχασε νίκη και Μολέντο ο ΠΑΟ

Print Friendly, PDF & Email

Με ισοπαλία 1-1 στα Περιβόλια κόντρα στον Πλατανιά ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Ο Τσάβες στην πρώτη του συμμετοχή με την «πράσινη» φανέλα άνοιξε λογαριασμό γράφοντας το 0-1 στο 72′. Ωστόσο το γκολ του Αργεντίνου φορ δεν έφθανε αφού έξι λεπτά αργότερα ο Κοροβέσης ισοφάρισε για τους Κρητικούς.

Στο 84′ μάλιστα ο Κοροβέσης σημείωσε και δεύτερο γκολ, ωστόσο ο διαιτητής Παπαπέτρου το ακύρωσε καθώς υπέδειξε επιθετικό φάουλ του Ενσικουλού στον Μολέντο. Στην ίδια φάση ο Βραζιλιάνος στόπερ τραυματίστηκε στο χέρι και αποχώρησε με φορείο, με συνέπεια το «τριφύλλι» να ολοκληρώσει με δέκα παίκτες την αναμέτρηση αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε κάνει τις τρεις αλλαγές.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε: «Αυτό που όμως είναι το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αφού πετυχαίνουμε ένα γκολ σε πέντε λεπτά δεχόμαστε. Αυτό δεν ανταποκρίνεται σε μια μεγάλη ομάδα. Αν δεν το βελτιώσουμε δεν θα κάνουμε τίποτα. Σίγουρα υπήρχε η κούραση, σίγουρα επηρέασε ο τραυματισμός του Μολέντο αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες. Σε τέτοια παιχνίδια εκτός έδρας όταν βάζεις ένα γκολ πρέπει να τελειώνεις το ματς. Εμείς δεν το κάναμε και δίκαια χάσαμε τους βαθμούς».

Σημειώνεται ότι ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τη σεζόν με -2 βαθμούς λόγω τιμωρίας από πέρυσι, επομένως βρίσκεται ήδη στο -4 από την κορυφή. Την Πέμπτη οι «πράσινοι» παίζουν στο Μπιλμπάο τη ρεβάνς για τα play offs του Γιουρόπα Λιγκ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή