Δεν δόθηκε πέναλτι στον ΠΑΟ, έπρεπε να αποβληθούν Κουρμπέλης, Γκρομητσάρης

Print Friendly, PDF & Email

Δεν έλειψαν τα μεγάλα λάθη από την 3η αγωνιστική της Super League, σύμφωνα με τους κριτές του Master REF, με το «μενού» να περιλαμβάνει πέναλτι και κόκκινες κάρτες στους αγώνες Ξάνθη-Ολυμπιακός και Κασσιόπη-Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά:

Αγώνας: Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-1, Διαιτητής: Καλογερόπουλος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Με λάθη η διαιτησία του Καλογερόπουλου στα Πηγάδια. Σωστές οι υποδείξεις από τους βοηθούς του.

Στο 10’ σε σουτ του Φορτούνη ο Λισγάρας γυρίζει την πλάτη του και βρίσκει την μπάλα με το χέρι, χωρίς να έχει πρόθεση. Είναι πέναλτι και κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Ξάνθης που δεν καταλόγισε ο διαιτητής. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Λισγάρας έκανε πάλι χέρι έξω από την περιοχή της Ξάνθης, με τον διαιτητή να σημειώνει την παράβαση, αλλά να μην του δείχνει κίτρινη κάρτα.

Στο 25’ ο Ζιλέ έκανε προβολή με τις τάπες και βρήκε τον Καμαρά. Η παράβαση σημειώθηκε από τον Καλογερόπουλο. Είναι μία δύσκολη φάση, καθώς πρόκειται για ένα οριακό μαρκάρισμα. Ο διαιτητής θα μπορούσε να δείξει και κόκκινη κάρτα.

Στο 43’ δεν υπάρχει κανένα offside στο γκολ της Ξάνθης, ενώ στο 79’ ορθώς ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού, καθώς έπειτα από λάθος κοντρόλ του Λισγάρα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Εμενίκε και μετά κατέληξε στα δίχτυα».

Βαθμολογία: 7,80

Αγώνας: Κασσιόπη-Παναθηναϊκός 1-0, Διαιτητής: Παπαδόπουλος, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Στο 10’ ο Γρομητσάρης κρατάει τον Τσάβες. Είναι φάουλ και κόκκινη κάρτα, καθώς ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ έχοντας προσπεράσει τον αντίπαλό του. Στο 17’ ορθώς δόθηκε πέναλτι στην Κασσιόπη για χέρι του Κουτρουμπή.

Αντίθετα, στο 40’ ο Κουρμπέλης έπρεπε να αποβληθεί για αγκωνιά στον Ντουαλά, ο οποίος σωστά είδε κίτρινη για τη συμπεριφορά του. Τέλος, στο 88’ κακώς δεν δόθηκε πέναλτι σε προβολή με επαφή στην περιοχή της Κασσιόπης. Είναι πέναλτι στον Καμπέσας και κίτρινη κάρτα στον Σοϊλέδη».

Βαθμολογία: 7,50

Αγώνας: ΑΕΚ-ΑΕΛ 4-0, Διαιτητής: Ευαγγέλου, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Καλή και χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ευαγγέλου. Στο 49’ σωστά απέβαλε τον Αγκάνοβιτς, καθώς χτύπησε με αγκωνιά στο πρόσωπο τον Βράνιες, ενώ στο 67’ ορθώς δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε πέσιμο του Χριστοδολόπουλου στην περιοχή της ΑΕΛ».

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: Πανιώνιος-Παναιτωλικός 1-1, Διαιτητής: Σκουλάς, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Ορθώς δόθηκε πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου στο 55’, καθώς ο Μόρας ανέτρεψε τον Μασούντ. Στο 82’ σωστά δεν δόθηκε δεύτερο πέναλτι για τους γηπεδούχους, καθώς η μπάλα βρίσκει στο σώμα και όχι το χέρι του Μόρα».

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0, Διαιτητής: Σέζος, Κριτής: Ηρακλής Τσίκινης

«Δεν υπήρξε κάποια αμφισβητούμενη στο ματς. Καλή η διαιτησία του Σέζου, ο οποίος είχε σωστή συνεργασία με τους βοηθούς του».

Βαθμολογία: 8,30

Αγώνας: Αστέρας Τρίπολης-Λαμία 1-3, Διαιτητής: Μπλάνας, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Δεν υπήρχε καμία αμφισβητούμενη φάση στο ματς».

Βαθμολογία: 8,20

Αγώνας: Λεβαδειακός-Πλατανιάς 1-1, Διαιτητής: Νεοφυτιάδης, Κριτής: Κώστας Ακρίδας

«Καλός ο Νεοφυτιάδης. Εκανε κάποια μικρολαθάκια, αλλά στάθηκε μία χαρά στο ματς».

Βαθμολογία: 8,20

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή