Δημητρίου: Να ψηφίζουν όλα τα μέλη των ΔΣ των ΕΠΣ στις εκλογές της ΕΠΟ

Print Friendly, PDF & Email

Την άποψη οτι πρέπει να διευρυνθεί και όχι να μειωθεί το εκλογικό σώμα εξέφρασε o πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών, Παναγιώτης Δημητρίου με δηλώσεις του στο SoccerPlus.

Στην επικοινωνία που είχε το SoccerPlus μαζί του, μας εξέφρασε τις ανησυχίες του για μια πιθανή επιστροφή στα παλιά.

Συγκεκριμένα ο κ. Δημητρίου τόνισε πως: “Πρέπει να διευρυνθεί το εκλογικό σώμα της ΕΠΟ και από τους 180 εκλέκτορες να πάμε στους 700 και να ψηφίζουν όλα τα μέλη των ΔΣ των Ενώσεων έτσι θα υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη διαφάνεια. Δεν πρέπει να γυρίσουμε σε μια εποχή που ψήφιζαν μόνο 50 πρόεδροι. Πρέπει να προχωρήσουμε και όχι να κάνουμε βήματα πίσω”.

Πρόκειται για την πρώτη από τις έξι προτάσεις που έχει καταθέσει στην ΠΔΕ/ΕΠΟ η “Επιτροπή των Ενώσεων”, μέλος της οποίας είναι ο κ. Δημητρίου, και προβλέπει στις εκλογικές ΓΣ οι ΕΠΣ να εκπροσωπούνται από το σύνολο των τακτικών μελών της Εκτελεστικής τους Επιτροπής (ΔΣ) και να έχουν άπαντα δικαίωμα ψήφου.

Το θέμα του εκλογικού σώματος της ΓΣ της ΕΠΟ θα συζητηθεί με το κλιμάκιο της FIFA, που θα έρθει στην Αθήνα στις αρχές Ιουνίου και θα καταλήξει έπειτα από διαβούλευση με τα ενδιαφερόμενα μέρη στις καταστατικές αλλαγές, οι οποίες θα τεθούν προς ψήφιση στη ΓΣ, η οποία θα γίνει στις 30 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή