Δικάζεται ο Γκιρτζίκης για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Γραμμένου

Print Friendly, PDF & Email

Στο μονομελές Πλημμελειοδικείο Σερρών θα εκδικαστεί αύριο Τετάρτη 26 Ιουλίου η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που υπέβαλε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Μακεδονίας Ευάγγελος Γραμμένος κατά του πρώην προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη με αφορμή συνέντευξη του τελευταίου στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών.

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ δικάζεται για συκοφαντική δυσφήμηση για τα όσα απάντησε σχετικά με τις βιαιοπραγίες που έλαβαν χώρα στις 5 Σεπτεμβρίου 2016 στο χώρο του καταστήματος «ΥΑΔΕΣ» στο Αττικό Άλσος του Δήμου Αθηναίων όπου η Football league, διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος της Β Εθνικής θα πραγματοποιούσε κλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.

Το επίμαχο απόσπασμα της συνέντευξης του Γιώργου Γκιρτζίκη στην ΕΡΤ Σερρών στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, για όσα έγιναν στην κλήρωση:

«Εύχομαι και ευελπιστώ… είδαμε τι έγινε, δεν είδα να το αναδείξει ο κύριος υφυπουργός, το κρατάει θαμμένο. Είναι οι εξυγιαντές με αρχηγό τον κύριο Γραμμένο που κατεβαίνουν να πάρουν τις εκλογές και να κάνουν δεν ξέρω τι. Είναι ένα δείγμα από αυτά που θα κάνουν και από αυτά που έχουν κάνει και παλαιότερα, αλλά και από αυτό που έκαναν προχθές. Γιατί βραβεύτηκε ο Γιώργος Γκιρτζίκης για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ήθελα να ξέρω, υπάρχουν πολλοί που πρέπει να βραβευτούν για την προσφορά τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι λίγο υπεροπτικό αλλά το λέω».

Πηγή: ert.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή