Εγκρίθηκαν 500.000 ευρώ για γήπεδο στην Α.Σ.Α, εκτεθειμένος ο δήμος Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Όσοι πιστεύουν και παλεύουν για την υλοποίηση του μεγάλου έργου της ανέγερσης αθλητικού κέντρου – γηπέδου για την Αναγέννηση και την Καρδίτσα, στον ιστό της πόλης, μπορούν απο χθες το βράδυ να αισθάνονται την… πρώτη μεγάλη δικαίωση της προσπάθειάς τους!!!

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, η πλειοψηφούσα παράταξη ψήφισε θετικά στην δέσμευση του ποσού των 500.000 ευρώ για αθλητικές εγκαταστάσεις της Αναγέννησης στα όρια του Δήμου απο το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων!!!

Είναι μια εξέλιξη που χαροποιεί όχι μόνο τους διοικούντες την Αναγέννηση και τους χιλιάδες φιλάθλους του ιστορικού σωματείου, αλλά και όλους τους Καρδιτσιώτες πολίτες που επιθυμούν την πρόοδο και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής της περιοχής!!!

ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Οπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός έκανε δεκτό το αίτημα της διοίκησης του ΑΣ  Αναγέννησης για δημιουργία αθλητικού κέντρου – γηπέδου στον ιστό της πόλης.

Δεσμεύτηκε κατ’ επανάληψη με δημόσιες δηλώσεις ότι υπάρχει η δυνατότητα και η βούληση να χρηματοδοτηθεί ένα τέτοιο έργο απο το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων το οποίο χρηματοδοτεί κι άλλα μεγάλα έργα όπως το κλειστό!

Δυστυχώς παρά τις δεσμεύσεις αυτές, παρά τις τοποθετήσεις και του αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Τσιάκου και μάλιστα στο Δημοτικό Συμβούλιο της 22ης Ιουνίου που συζητούσε το αίτημα της Αναγέννησης, παρά την εμπεριστατωμένη πρόταση του συλλόγου, υπήρξε αρνητική στάση απο την πλειοψηφία του Δήμου Καρδίτσας!!!

Σε σημείο ν’ αμφισβητηθούν με απαξιωτικές δηλώσεις του τύπου “κινούνται στη σφαίρα της φαντασίας” οι παραπάνω δεσμεύσεις!

Τελικά μόνο φαντασία δεν ήταν αφού χθες η Περιφέρεια υλοποίησε αυτό που προαναγγέλθηκε δεσμεύοντας το ποσό των 500.000 ευρώ!!!

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ

Δυστυχώς κατα τη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης υπήρξε αρνητική στάση απο την μειοψηφία του Περιφερειακού Συμβουλίου που συντάχθηκε με τις θέσεις της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Καρδίτσας.

Τελικά πέρασε κατα πλειοψηφία η πρόταση του Κώστα Αγοραστού και του Βασίλη Τσιάκου και ανοίγει ο δρόμος για την υλοποίηση του έργου!

Επίσης χθες διευκρινίστηκε με τον πλέον σαφή τρόπο, μετά απο ερώτηση της μειοψηφίας απο τον κ. Αγοραστό, ότι δεν είναι δυνατόν η Περιφέρεια να χρηματοδοτήσει γήπεδα των ΕΠΣ (ανέφερε χαρακτηριστικά της Λάρισας και της Καρδίτσας).

Περισσότερες λεπτομέρειες για την σημασία αυτής της απόφασης θα έχουμε τις επόμενες ημέρες…

Το σίγουρο είναι όμως ότι μιλάμε για μια θεαματική εξέλιξη υπέρ της δημιουργίας του έργου.

Αναδημοσίευση από thessaliatv.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή