Εκδικάστηκαν οι εφέσεις ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τα επεισόδια στον τελικό

Print Friendly, PDF & Email

Συζητήθηκαν τη Δευτέρα (12/6) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ οι εφέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά των τιμωριών που τους είχαν επιβληθεί πρωτόδικα για τα επεισόδια που συνέβησαν στον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Και οι δύο ΠΑΕ διατήρησαν την ίδια υπερασπιστική γραμμή που ανέπτυξαν και ενώπιον της πρωτοβάθμιας επιτροπής. Δήλωσαν πως δεν φέρουν την αντικειμενική ευθύνη ως προς τον χρόνο τέλεσης των επεισοδίων επειδή αυτά έγιναν πριν φτάσουν στο Στάδιο οι αποστολές των ομάδων τους και δεν φέρουν ευθύνη και για τον τόπο τέλεσης των επεισοδίων, επειδή αυτά δεν έγιναν στις θύρες στις οποίες είχαν πάρει εισιτήρια.

Εν ολίγοις επανέλαβαν πως την ευθύνη για όσα συνέβησαν έχει η Αστυνομία και η διοργανώτρια του θεσμού, ΕΠΟ.

Παρών στην υπόθεση ήταν ξανά ο Παναθηναϊκός κάνοντας εκ νέου πρόσθετη παρέμβαση κατά του ΠΑΟΚ. Πλέον η απόφαση αναμένεται ως το τέλος της εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών από τα play-offs, 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 282.500 ευρώ, σε αντίθεση με την ΑΕΚ στην οποία επιβλήθηκε ποινή 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 170.000 πρόστιμο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή