Ελλάδα-Ρωσία στους «8» του Eurobasket με πάνω από 100 επιλογές στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Print Friendly, PDF & Email

Την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του Eurobasket κυνηγάει σήμερα η Εθνική Ομάδα. Αντίπαλός της, στον προημιτελικό, που θα ξεκινήσει στις 18:45, στην Κωνσταντινούπολη, είναι η Ρωσία. Στη φάση των «16» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέκλεισε τη Λιθουανία, ενώ η Ρωσία επικράτησε της Κροατίας.

Για το σημερινό νοκ άουτ παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας με τη Ρωσία το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει περισσότερες από 100 στοιχηματικές επιλογές.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή της πρώτης, της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, το συνδυασμό νικητή αγώνα και πρώτου σκόρερ, τα under/over πόντων των παικτών, τα τρίποντα κάθε ομάδας, τον πρώτο και τον τελευταίο πόντο, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη και τελευταία, τους παίκτες που θα σκοράρουν 10 ή περισσότερους πόντους, τους παίκτες που θα πάρουν 4 ή περισσότερα ριμπάουντ, τις εύστοχες βολές, τα ριμπάουντ, τις ασίστ, τα λάθη, τα κλεψίματα, τα κοψίματα και τα φάουλ.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή