Εξόφλησε την ΕΠΟ ο Ηρακλής και γλίτωσε την αφαίρεση βαθμών

Print Friendly, PDF & Email

Η ΠΑΕ Ηρακλής διευθέτησε την οφειλή ύψους 23.000 ευρώ προς την ΕΠΟ και έτσι ο κίνδυνος αφαίρεσης τριών βαθμών αποφεύχθηκε όπως ενημέρωσε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της λίγκας απαλλάσσοντας τον Γηραιό από τη συγκεκριμένη δίωξη.

Αναλυτικά η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής:

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 11154/11-4-2017 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 20ης-4-2017, ημέρα Πέμπτη, και ώρα 15:00». Απαλλάσσει την εγκαλουμένη της πειθαρχικής παραβάσεως που της αποδόθηκε με την από 11-4-2017 δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ εφαρμογή της διατάξεως του άρθρου 33 παρ. 5 περ. ε΄ εδ. δ΄ του ΠΚ της ΕΠΟ, λόγω εξόφλησης της οφειλής (βλ. το υπ’ αριθμ. 190/20-04-2017 γραμμάτιο είσπραξης της ΕΠΟ).

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί ότι τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν πολλά για τον Ηρακλή, αφού ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί πως έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές στους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Αντωνίου και Μπλέτσα, με συνέπεια να υπάρχει εκ νέου κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή