Επιστροφή στην Γ’ Εθνική για το Αιγάλεω μετά από τρία χρόνια

Print Friendly, PDF & Email

Με 5000 κόσμο στις εξέδρες το Αιγάλεω νίκησε με 3-1 τον Χαραυγιακό και πανηγύρισε την επιστροφή του στην Γ’ Εθνική. Πλέον οι πάντες στο “Σίτι” ονειρεύονται ξανά τις ημέρες δόξας του παρελθόντος.

Ο τελικός είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι. Γκόλ, ένταση, νεύρα και αποβολές αφού στο 87′ αποβλήθηκαν οι Αναστασόπουλος και Κοντιζάς, ενώ στις καθυστερήσεις την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε ο Μπίτιλης.

Το Σίτι με το… καλημέρα του ματς πήρε κεφάλι στο σκορ με τον έμπειρο «κίλερ» Βέρμπη, ενώ στο 39′ έγινε το 1-1 για τον Χαραυγιακό όταν ο Ράμμος με ωραία σέντρα βρήκε τον Γιαννόπουλο που σκόραρε με κεφαλιά. Λίγα λεπτά αργότερα το Αιγάλεω μπήκε και πάλι σε θέση οδηγού με κεφαλιά του Τζανέτου, αλλά και την… άθελα του συμβολή του Αναστασόπουλου. Το τελικό 3-1 για τους θριαμβευτές διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Τσαρκάνι κι έδωσε το σύνθημα για ξέφρενους πανηγυρισμούς!

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Παπαδόπουλος, Τάγκαλος (90′ Κωνσταντίνου), Ράμμος, Βαζούκης, Αναστασόπουλος, Φωστέρης, Τουγουντζόγλου, Κωνσταντόπουλος, Ζήσης (55 Μπιρμπιλης), Μπίτιλης, Γιαννόπουλος.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Γιώρας, Κολοβός (66 Μπρεστοβιτσκι), Κοντιζάς, Τζαφεράκος, Παπουτσής, Τζανέτος, Κωτσερίδης, Παπαθανασίου, Σπανός(82 Τσαρκανι) Τουλουβασίλης (46 Σταμος) Βέρμπης.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή