Η αντίδραση της NOVA και η νέα διαφωνία με τη Λίγκα για τα play-offs

Print Friendly, PDF & Email

Παρά τη διάθεση της Super League να γεφυρώσει το χάσμα με τη NOVA, η πρόθεση των «μεγάλων» να μη διεξαχθούν play-offs την ερχόμενη σεζόν, κάτι που η NOVA είχε θέσει ως προϋπόθεση για να ξαναγίνει αξιόπιστο το πρωτάθλημα και με τη συμμετοχή του πρώτου, δημιουργεί νέα όξυνση και αυξάνει τις αντιθέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Πηγές προσκείμενες στο συνδρομητικό κανάλι με αφορμή όσα έγιναν στο ΔΣ της Super League ανέφεραν τα εξής:

«To σημερινό αδιέξοδο στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League ανέδειξε για μια ακόμη φορά την αναξιοπιστία των παραγόντων του συνεταιρισμού, που αδυνατούν να υλοποιήσουν μέτρα που οι ίδιοι υποτίθεται ότι έχουν αποφασίσει. Μέτρα όπως η μείωση των ομάδων της Super League από 16 σε 14 καθώς και η ανάδειξη του πρωταθλητή μέσα από Play Offs υποτίθεται ότι είχαν ήδη συμφωνηθεί από τον περασμένο Μάρτιο και θα συνέβαλαν στην βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η Nova, ο μοναδικός  χρηματοδότης του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, πιέζει  για δραστικές  αλλαγές από την περσινή αγωνιστική περίοδο , με στόχο την μακροπρόθεσμη  βελτίωση του πρωταθλήματος. Αλλά όπως φαίνεται το ενδιαφέρον περισσοτέρων των πρόεδρων των ΠΑΕ στρέφεται αποκλειστικά και μόνο στην εξυπηρέτηση των μικροσυμφερόντων τους και όχι στην συνολική αναβάθμιση του ποδοσφαίρου.

Ακόμα και τώρα, που το χρονόμετρο δείχνει τις… καθυστερήσεις, και παρά την πρόσφατη… κίτρινη κάρτα της πρότασης για άμεση πρόωρη διακοπή, φαίνεται πως η στάση κάποιων προέδρων  συνεχίζει  να αγνοεί την πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή