«Η Θύρα 13 οφείλει να καθαρίσει από τα απόβλητα και να επανορθώσει»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά τον προσφιλή του τρόπο, δηλαδή μέσω Instagram αναφέρθηκε αυτήν τη φορά στην κόντρα που έχει με κομμάτι της Θύρας 13.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Πολλοί τις τελευταίες μέρες μου λένε: “Είναι δυνατόν για δύο χιλιάδες μέλη της 13 να μην υπολογίζεις την αγάπη των εκατομμυρίων Παναθηναϊκών που σε στηρίζουμε;”. Έχω να πω το εξής… Η Θύρα 13 είναι αναπόσπαστο κομμάτι των επιτυχιών μας… Το τρίπτυχο διοίκηση – ομάδα – κόσμος μας έκανε την πιο πετυχημένη ομάδα της Ευρώπης… Έτσι λοιπόν θα πρέπει και η 13 να είναι κρίκος της αλυσίδας. Τα τελευταία χρόνια κάτι σκουλίκια έχουν δημιουργήσει τον φορέα χρησιμοποιώντας τον όρο Θύρα 13. Την πραγματική 13 την θέλουμε, αλλά οφείλει πρώτα να καθαρίσει από τα απόβλητα και να επανορθώσει για όσα έκαναν με την σφραγίδα της… Μέχρι τότε είστε όλοι απέναντι μου και ο χρόνος κυλάει… Ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όλους».

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή (24/9) η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υπογράμμιζε πως είναι μία και αδιαίρετη:

«Η ΘΥΡΑ 13 είναι μία και αδιαίρετη. Τα προβλήματα των μελών της λύνονται εκ των έσω και όχι στις εφημερίδες και στα social media. Δεν δέχεται υποδείξεις και χρηματοδοτήσεις από κανέναν. Η θέση της είναι στις κερκίδες, στα κλαμπ, στο δρόμο και όχι στα πληκτρολόγια.

Καλούμε όλο τον κόσμο και τα μέλη μας, να στηρίξουν όλα τα αθλήματα του Συλλόγου μας, ώστε να βγει από την κρίση»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή