Η κίνηση Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ, οι “γαυρορίζες” και τα “βαθιά πορτοφόλια”

Print Friendly, PDF & Email

Λίγες ώρες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Κέρκυρα που τον βύθισε μόνο στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω Instagram δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να κινηθεί για την απόκτηση της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα, οπαδοί των πράσινων άρχισαν να σχολιάζουν και τον καλούσαν να εμπλακεί στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Ο Γιαννακόπουλος απάντησε, πως παρότι είναι δύσκολο, σύντομα θα γίνει προσπάθεια για την εμπλοκή του και στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό: «Ζούμε σε μια χώρα με γαυρορίζες 20 ετών στα πάντα. ΑΕΚ, ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια. Και οι τρεις έχουν περιέργως πολύ βαθιά πορτοφόλια. Είναι δύσκολο εγχείρημα αλλά η προσπάθεια θα γίνει σύντομα..», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Γιαννακόπουλος είχε εκδηλώσει και παλιότερα το ενδιαφέρον του, χωρίς να κάνει το “επόμενο βήμα” και μένοντας στην αξιολόγηση των οικονομικών στοιχείων της ΠΑΕ, που είχε ζητήσει από τον Ι. Αλαφούζο.

Ο νυν μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, φέρεται ανοιχτός να συζητήσει οποιαδήποτε πρόταση εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, ενώ αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση του κ. Γιαννακόπουλου μέσα στην εβδομάδα, στην οποία και θα αναπτύξει το πλάνο του για το PAO Foundation, μία ιδέα για την οποία είχε μιλήσει από τις αρχές του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή