“Η νέα διοίκηση έχει να ασχοληθεί με πράγματα που έπρεπε να γίνουν χθες»

Print Friendly, PDF & Email

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5  φιλοξενήθηκε το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη νέα Ε.Ε της ΕΠΟ και για τη FIFA.

Για το ότι θα είναι μεταξύ των μελών του νέου ΔΣ: «Εύχομαι ο στόχος μας να πραγματοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα και η πίστωση χρόνου που ζητάμε ως διοίκηση να είναι όσο πιο σύντομη γίνεται».

Για την πίστωση χρόνου που ζητείται: «Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι 10 μήνες που η ΕΠΟ διοικήθηκε από μια προσωρινή διοίκηση, ασχολήθηκε με τα φλέγον θέματα που «καίγανε» εκείνη την μέρα και έμειναν αρκετά πράγματα που αφορούν το ποδόσφαιρο πολύ πίσω. Όπως τα θέματα της Football League, της Γ Εθνικής και άλλα πολλά. Η διοίκηση έχει να ασχοληθεί με πράγματα που έπρεπε να γίνουν χθες».

Για την διαιτησία και τη FIFA: « Το θέμα της διαιτησίας είναι ένα καινούργιο κομμάτι, το οποίο δεν το ξέρει και δεν μπορεί να το προβλέψει κανείς και πρέπει να βοηθήσουν όλοι οι παράγοντες. Για το δεύτερο κομμάτι που αφορά την FIFA, όσες επιτροπές ελέγχων και να υπάρχουν μόνο καλό θα κάνουν»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή