“Θέλει ψυχίατρο ο Κούγιας, αν δεν μπορεί ν’ αποδείξει όσα λέει είναι τζάμπα μάγκας”

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρώην διαιτητής Super League και νυν βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κωνσταντινέας, σχολίασε τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια και τις κατηγορίες του για χρηματισμό των διαιτητών.

Ο Κούγιας μιλώντας στο ίδιο μέσο υποστήριξε ότι οι διαιτητές “και τα έπαιρναν και τα παίρνουν και τώρα”.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Κωνσταντινέας υποστήριξε ότι ο ισχυρός άνδρας των «βυσσινί» κάνει πολλές κωλοτούμπες και ίσως προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα του.

Επιπλέον, τόνισε ότι για τις παθογένειες των παραγόντων των ελληνικών ομάδων οι διαιτητές γίνονται τα εξιλαστήρια θύματα.

Μεταξύ άλλων είπε:

Για τις δηλώσεις Κούγια ότι οι διαιτητές χρηματίζονται: «Θέλει ψυχίατρο ο Κούγιας. Εάν δεν μπορεί να αποδείξει όλα όσα λέει, είναι τζάμπα μάγκας. Εάν δεν μπορεί να τα αποδείξει, είναι μυθοπλασίες. Βέβαια εάν μπορεί και έχει βάσιμα στοιχεία μπορεί να τα δώσει στη δικαιοσύνη, διαφορετικά είναι τζάμπα μάγκας. Έχω δει πολλά μπιφτέκια από τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Είναι το ποδοσφαιρικό μπιφτέκι για την ομάδα του. Προσπαθεί να πιέσει καταστάσεις. Με ενδείξεις δε δικάζονται οι άνθρωποι. Με αποδείξεις δικάζονται.

Υπάρχουν διαιτητές που δεν έχουν προσωπικότητα και πιέζονται για να κρατηθούν στη θέση τους. Δεν μπορώ να αποδείξω εάν χρηματίζονται ή όχι. Η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου είναι ότι υπάρχουν τριών ειδών διαιτητές: οι διαιτητές που είναι επιρρεπείς σε αυτό που αναφέρουμε και είναι ένα ποσοστό κοντά στο 20%, το 79,9% που ακούνε παράγοντες για να μείνουν στη Σούπερ Λιγκ και το 0,1 % που είναι οι ρομαντικοί και φεύγουν νύχτα από το ποδόσφαιρο.

Και εάν τα παίρνουνε από ποιους τα παίρνουνε; Εάν το ξέρει τον προκαλώ να πάει να καταθέσει στη δικαιοσύνη και θα πάω και εγώ μαζί του, εκεί δίπλα του. Δε θα πετάμε λάσπη χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε.

Δυστυχώς στην Ελλάδα για τις παθογένειες των παραγόντων ο σάκος του μποξ είναι οι διαιτητές».

Για το διαιτητή του ντέρμπι ΟΣΦΠ – ΠΑΟΚ: «Είναι πάγια θέση μου να μην κρίνω συνάδελφο. Δεν είμαι τηλεπερσόνα εγώ. Σαν πρώην διαιτητής και σαν βουλευτής τονίζω ότι το ποδοσφαιρικό προϊόν έχει αλλάξει και με το ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση δεν ξέρεις ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή