Το αίτημα αναβολής, ο κατηγορούμενος χωρίς δικηγόρο και οι δύο τάσεις

Print Friendly, PDF & Email

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η δίκη για την «κάρτα υγείας». Το αίτημα υπέβαλλε η πλευρά του δικηγόρου Μαχά, ο οποίος έχει αναλάβει αρκετά μέλη της προηγούμενη διοίκησης της ΕΠΟ (Γκιρτζίκης, Προύντζος κ.α.). Όπως είπε προς την έδρα ο συνεργάτης του, έπρεπε την ίδια ώρα να βρίσκεται στη δίκη Λαυρεντιάδη και ως εκ τούτου δεν μπορούσε να παρίσταται.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του δικαστηρίου ο οποίος είπε «αν δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε μην αναλαμβάνετε τόσες υποθέσεις. Αφήστε και για κανέναν άλλον…».

Επίσης, πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ που βρίσκεται μέσα στους «11» για τους οποίους η νυν διοίκηση της ομοσπονδίας παρίσταται ως πολιτική αγωγή, ανάφερε ότι τον εκπροσωπεί δικηγόρος, ο οποίος όμως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αρνήθηκε ότι τον εκπροσωπεί.

Άλλο πρώην μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ έως το 2012 ζήτησε από το δικαστήριο να του διορίσει δικηγόρο, κάτι που είναι υποχρεωτικό στα κακουργήματα εφόσον ο κατηγορούμενος εμφανίζεται χωρίς υπεράσπιση.

Τέλος, όπως έλεγαν κάποιοι από τα πρώην μέλη του ΔΣ της ΕΠΟ που παρίσταντο στην συζήτηση της υπόθεσης, ένας εκ των βασικών κατηγορούμενων που φέρεται να μη θέλει στη συζήτησή της «υπό τις παρούσες συνθήκες», βρισκόταν στο χώρο πέριξ του Εφετείου Αθηνών, αλλά δεν έδωσε το παρών στην αίθουσα.

Προφανώς ανέμενε την εξέλιξη της υπόθεσης…

Πάντως, μεταξύ των κατηγορούμενων υπάρχουν δύο τάσεις. Οι περισσότεροι, αλλά όχι όλοι, φέρονται να θέλουν την εκδίκαση της υπόθεσης χωρίς άλλες αναβολές.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή