Κυπαρίσσης για Καλαϊτζίδη: «Tέτοιες κουβέντες θέλουν αποδείξεις»

Print Friendly, PDF & Email

Για όσα κατέθεσε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, σχετικά με χειραγωγημένους αγώνες στη Football League, στους οποίους εμπλέκει και τον Πανσερραϊκό, μίλησε ο Θωμάς Κυπαρίσσης.

«Η δουλειά μου είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Το τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια στην ομάδα, είναι θέμα των νομικών υπηρεσιών της ομάδας. Ούτε μ’ ενδιαφέρει, ούτε ξέρω.

Θέλω, όμως, να πω ότι για τέτοιες κουβέντες και τοποθετήσεις θα πρέπει να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία. Δηλώνω κατηγορηματικά ότι η φετινή προσπάθεια, που κάνουμε στον Πανσερραϊκό, σφίζει από υγεία. Προσπαθούμε να κερδίσουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Έχουμε δεχτεί, ωστόσο, διαιτησίες που μας αδίκησαν: δεν λέω ότι ήταν εσκεμμένες, αλλά έγιναν συγκεκριμένα λάθη που μας στοίχισαν βαθμούς.

Αν ο Πανσερραϊκός ήταν μπλεγμένος, τότε θα είχε και άλλους βαθμούς. Εμείς έχουμε πληρωμένα τα πάντα και λειτουργούμε άψογα. Αυτό που υπολείπεται είναι η αγωνιστική ανάταση της ομάδας», ξεκαθάρισε στον Arena FM ο γενικός αρχηγός των «λιονταριών».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή