ΛΑ.Ε: Ο Ηρακλής είναι θύμα της “συμμορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου”

Print Friendly, PDF & Email

Συνεχίζεται η έκφραση πολιτικής συμπάθειας προς τον Ηρακλή από τα κόμματα. Ανακοίνωση εξέδωσε και η Λαϊκή Ενότητα Θεσσαλονίκης στην οποία αναφέρει τα εξής:

Όταν τα βουβάλια σπρόχνωνται για το ποιος θα πάρει μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας του ελληνικού ποδοσφαίρου και των συνδεδεμένων με αυτό επιχειρήσεων, τότε την πληρώνουν τα βατράχια ή καλύτερα όσα δεν γίνονται πειθήνια οργανά τους. Αυτο ισχύει για την υπόθεση του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και για τον τρόπο που σχεδιάζει και εκτελεί η συμμορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή της στην super league η ομάδα ποδοσφαίρου του Ηρακλή πέφτει θύμα των σκοπιμοτήτων των φορέων που διευθύνουν το άθλημα. Η διοικητική ανυπαρξία των υπευθύνων του αθλήματος και η κυβερνητική ανικανότητα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να διαχειριστούν και τα πλέον στοιχειώδη αθλητικά ζητήματα και κυρίως η πλήρης υποταγή τους, ως πιόνια, στην σκακιέρα των επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, απέδειξε τελικά πως η ιστορία ενός και πλέον αιώνα και η προσφορά στον αθλητισμό δεν παίζουν δυστυχώς κανένα ρόλο.

Αντίθετα βλέπουμε ότι τα κέρδη των επιχειρηματιών και η ανοικοδόμηση της νέας διαπλοκής είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης που σε αγαστή συνεργασία με τους εξυγιαντές της ΕΠΟ , της super league και του ελληνικού ποδοσφαίρου επιτελούν ανενόχλητοι το έργο τους. Παρατηρούμε ακόμη μια φορά πως η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα, με ¨θύμα” έναν από τους ιστορικότερους αθλητικούς συλλόγους της χώρας, επιβεβαιώνοντας τελικά πως το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται έρμαιο στις ορέξεις συμφερόντων και προειλημμένων αποφάσεων.

Η Λαική Ενότητα Θεσσαλονίκης καταγγέλλει απερίφραστα την συντονισμένη επίθεση που δέχεται ο Ηρακλής και ζητά την τήρηση και εφαρμογή του νόμου.

Ο αγώνας του συλλόγου και του κόσμου του Ηρακλή για πραγματική και όχι αλα καρτ εφαρμογή της νομιμότητας μας βρίσκει συμπαραστάτες, ωστόσο διαχωρίζουμε την θέση μας από την ΠΑΕ Ηρακλής ,που και αυτή όπως και οι υπόλοιπες ΠΑΕ-εταιρείες ευθύνονται για την σημερινή κατάσταση στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή