Μαster Ref: Ο Καλφόγλου πρέπει να πάει… στο Άγιο Όρος!

Print Friendly, PDF & Email

Στο λάθος του βοηθού Καλφόγλου, που «στιγμάτισε τον τελικό» και «διαμόρφωσε το αποτέλεσμα» εστιάστηκε η κριτική του Ηρακλή Τσίκινη, για τη διαιτησία του τελικού κυπέλλου ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

«Είναι λυπηρό που η διαιτησία αμαύρωσε για άλλη μια φορά τον τελικό», ήταν το σχόλιο του Κώστα Ακρίδα, που επισήμανε και δύο πειθαρχικά λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ από τον διαιτητή Κομίνη.

Ηρ. Τσίκινης: Στο πρώτο ημίχρονο ο βοηθός Καλφόγλου σταμάτησε ως οφσάιντ επίθεση της ΑΕΚ με τον Χριστοδουλόπουλο να είναι οριακά εκτός θέσης. Στο 81’ ο ίδιος βοηθός έκανε το μεγάλο λάθος. Ο Ενρίκε ήταν φανερά εκτεθειμένος και το γκολ του ΠΑΟΚ έπρεπε να ακυρωθεί. Η απόφαση αυτή στιγμάτισε τον τελικό και διαμόρφωσε το αποτέλεσμα. Ο διαιτητής Κομίνης ήταν σε γενικές γραμμές καλός και έλεγχε το παιχνίδι.

Βαθμολογία
Κομίνης: 8,2
Καλφόγλου: Παραπεμπτικός βαθμός

Κ. Ακρίδας: Στο 7’ έπρεπε να δοθεί κίτρινη κάρτα στον Μάτος για επικίνδυνο παίξιμο. Ο ίδιος παίκτης είδε κίτρινη στο 70’. Αν είχε τιμωρηθεί με κίτρινη στο πρώτο ημίχρονο, θα είχε αποβληθεί.

Στο 35’ υπήρξε παρενόχληση (μικρό κράτημα) παίχτη της ΑΕΚ στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, αλλά δεν θεωρείται παράβαση.

Στο 81’ απορώ πώς ο βοηθός δεν είδε ότι ο Ενρίκε δεν ήταν σε θέση οφσάιντ, παρότι ήταν σε καλή θέση. Χάλασε τον τελικό με τη μη ακύρωση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ. Κρίμα…

Στο 88’ ο Ενρίκε θα έπρεπε να αποβληθεί για πολύ σκληρό μαρκάρισμα.

Είναι λυπηρό που για μία ακόμα φορά ο τελικός κυπέλλου αμαυρώθηκε από τη διαιτησία. Ο Κομίνης εκτός από τα δύο λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο ήταν γενικά καλός.

Βαθμολογία
Κομίνης: 8,2
Καλφόγλου: Να πάει στο… Άγιο όρος.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή