Μετατέθηκε το ΔΣ του Παναθηναϊκού, ετοιμάζει ένσταση το νομικό επιτελείο

Print Friendly, PDF & Email

Μετά τη διακοπή του αγώνα Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ Χρήστος Παναγόπουλος προανήγγειλε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για την Πέμπτη (18/5). Παρόλα αυτά ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της απώλειας του πατέρα του, Αριστείδη και λόγω της κηδείας η συνεδρίαση αναβλήθηκε.

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το συμβούλιο αναμένεται συνέλθει την επόμενη εβδομάδα για να συζητηθεί ό,τι έγινε στη Λεωφόρο στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και να καθοριστούν ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των «πράσινων» ώστε να προφυλαχθούν τα συμφέροντα της ομάδας.

Σε κάθε περίπτωση το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ προετοιμάζει ήδη την υπερασπιστική γραμμή του «τριφυλλιού», η οποία θα στηριχθεί στις ιατρικές γνωματεύσεις (επιφανειακή εκδορά στο τριχωτό της κεφαλής) που έχουν καταγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή Κομίνη για τον τραυματισμό του Βλάνταν Ιβιτς.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται λοιπόν να καταθέσει ένσταση για αντικανονική διακοπή του ματς υποστηρίζοντας πως ο τραυματισμός του τεχνικού του ΠΑΟΚ δεν ήταν σοβαρός ώστε να προκληθεί διακοπή του αγώνα.

Φυσικά, οι «πράσινοι» έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για τον εντοπισμού του οπαδού που πέταξε το κουτάκι της μπίρας στον Σέρβο προπονητή.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή