Μηνυτήρια αναφορά για το χώρο που δόθηκε στην ΕΠΣ Καρδίτσας

Print Friendly, PDF & Email

Στα χέρια της δικαιοσύνης είναι πλέον η υπόθεση με τους όρους παραχώρησης δημοτικής έκτασης από τον Δήμο στην ΕΠΣΚ εδώ και δεκατέσσερα χρόνια στην περιοχή της Αγίου Νικολάου.

Η διοίκηση του ΑΣ Αναγέννηση μετά απο συντονισμένες ενέργειες και με τους νομικούς της κ.κ. Χρήστο Δήμου και Βασίλη Κωστή, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην εισαγγελία Καρδίτσας το πρωί της Δευτέρας 10 Ιουλίου, ώστε να διερευνηθούν οι όροι παραχώρησης και το καθεστώς που επικρατεί.

Εχοντας έννομο συμφέρον ο σύλλογος απαιτεί πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης για να πληροφορηθεί και ο τελευταίος Καρδιτσιώτης τι ακριβώς συνέβη εκεί και γιατί ο χώρος εξακολουθεί να παραμένει δεσμευμένος.

Σε δηλώσεις τους οι νομικοί της ομάδας μας τόνισαν:

” Καταθέσαμε σήμερα την μηνυτήρια αναφορά του ΑΣ Αναγέννηση που έχει έννομο συμφέρον για τους όρους παραχώρησης της έκτασης της Αγ. Νικολάου στην ΕΠΣΚ απο τον Δήμο Καρδίτσας. Δεν χρειάζεται να εισέλθουμε σε λεπτομέρειες, αυτές θα εξεταστούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως  απονομή της δικαιοσύνης είναι η επιτομή της δημοκρατίας. Και σ’ αυτή πιστεύουμε.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή