Μπαράζ ή απευθείας άνοδο στη Football League ζητεί η Δόξα από το Διαιτητικό

Print Friendly, PDF & Email

Τη διεξαγωγή του αγώνα με μπαράζ με τον Καραϊσκάκη ή την απευθείας άνοδο στη Football League ζητεί η Δόξα Δράμας στην προσφυγή που κατέθεσε στο Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά της απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, η οποία θα συζητηθεί τη Τρίτη 5/9.

Το Soccerplus παρουσιάζει τους κυριότερους ισχυρισμούς του προσφεύγοντος σωματείου που είναι οι εξής:

Η απόφαση της ΕΕΘ/ΕΠΟ περί ματαίωσης του αγώνα συνιστά «αυθαίρετη κατάλυση του δικαιώματος διεκδίκησης της κενής θέσης στο πρωτάθλημα της Football League».

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου στην προσφυγή του Πανελευσινιακού δεν αποτελεί απόφαση ακύρωσης του ορισμένου αγώνα μπαράζ για την κάλυψη της κενής θέσης στη Football League.

– Ακόμα και αν ισχύει ο παλιός ΚΑΠ, προβλέπεται «κατ’ αναλογία» με τα οριζόμενα για τη Super League η πλήρωση της κενής θέσης από αγώνες κατάταξης μεταξύ έξι ομάδων της Γ’ Εθνικής.

– Με βάση τα διεθνώς ισχύοντα η διαδικασία του αγώνα – μπαράζ παρέλκει και το Διαιτητικό Δικαστήριο μπορεί να διατάξει την απευθείας άνοδο της Δόξας στη Football League ως της ομάδας που έχει συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία.

Επομένως η Δόξα ζητεί τη διεξαγωγή του αγώνα – μπαράζ με τον Καραϊσκάκη και όλως επικουρικώς την απευθείας άνοδό της στη Football League.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή