Μπεργκ: «Δεν μπορώ να γυρίσω στην Ελλάδα λόγω εφορίας»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μάρκους Μπεργκ παραχωρώντας συνέντευξη στην Aftonbladet αναφέρθηκε στην επιλογή του να αφήσει τον Παναθηναϊκό για το ηγεμονικό συμβόλαιο που βρήκε στα ΗΑΕ, ενώ αποκάλυψε πως προς το παρόν δεν μπορεί να επιστρέψει στην Ελλάδα λόγω εφορίας!

“Θέλαμε να πάμε στην Ελλάδα και να μαζέψουμε ρούχα στο σπίτι μας εκεί. Αλλά αυτό δεν συνέβη, διότι δεν μπορούσαμε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, λόγω φορολογικών κανόνων”, είπε ο Σουηδός φορ και συνέχισε για το χρήματα που λαμβάνει τώρα:

“Δεν θα μπορούσα ποτέ να αμείβομαι με αυτά τα χρήματα στη Ευρώπη, ακόμη κι αν έπαιζα στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο. Η σύζυγός μου και εγώ το συζητήσαμε αρκετές φορές και καταλήξαμε ότι έχουμε τρία παιδιά και πρέπει να εξασφαλίσουμε το μέλλον τους, την ανάπτυξή τους. Δεν έχουμε ταξιδέψει πουθενά μόνο για τα χρήματα.

Όταν έπαιζα στην Γκέτεμποργκ κέρδιζα 20.000 δολάρια το μήνα και αποταμίευα πάρα πολλά χρήματα. Είναι σαφές ότι πρέπει να ζούμε το παρόν, αλλά εγώ θέλω να ξοδεύω για μια καλή διαβίωση, για ένα καλό αμάξι και να μπορώ να ταξιδεύω όποτε θέλω και όπου θέλω τη μέρα που θα αποσυρθώ.

Το έχουμε συζητήσει πολύ αυτό το θέμα με τη σύζυγό μου, να ταξιδεύουμε όταν τα παιδιά πλέον θα έχουν μεγαλώσει, τότε θα μπορούμε να το ευχαριστηθούμε”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή