Μπουχλαριώτης: Εγώ επάγγελμα πρόεδρος δεν θα δηλώσω ποτέ

Print Friendly, PDF & Email

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας, Δ. Μπουχλαριώτης, απάντησε σε όσα υποστήριξε ο ανθυποψήφιος του, Ζήσης Γρηγορίου.

Αναλυτικά:

«Προς ενημέρωση των ανθρώπων που αγαπούν, στηρίζουν και αγωνιούν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας και όχι γι’ αυτόν που νομίζει ότι με δικονομικά τερτίπια θα μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα, είμαι αναγκασμένος να πω ορισμένα πράγματα χωρίς να θέλω να κουράσω. Δεν θα μιλούσαμε για όλα αυτά αν ο τέως δεν αποφάσιζε με αυτούς που τον συμβουλεύουν να μην ορίσει εκλογές την 2α Ιουνίου. Ηδη, θα ξεκουραζόταν δύο εβδομάδες. Αν ο τέως επικύρωνε τις υποψηφιότητες, το δικαστήριο θα νομιμοποιούσε τις παράνομες εκτός θητείας εκλογές της 13ης Ιουνίου και θα γίνονταν κανονικά χωρίς την αμφισβήτηση της επόμενης ημέρας που ετοίμαζε, βάζοντας έτσι το ποδόσφαιρό μας σε περιπέτειες. Οσο για τις περιφερειακές συγκεντρώσεις, είχαμε και έχουμε το θάρρος να βγαίνουμε και να συζητάμε με όλους αυτούς που ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να υπάρχει όλο αυτό το οικοδόμημα και να μην κρυβόμαστε σε υπόγεια ξενοδοχείων, μονολογώντας σε μονοψήφιο αριθμό σωματείων και σε καμαριέρες και σερβιτόρους που επιστρατεύθηκαν για να φανούν δήθεν 50 σωματεία την πρώτη ημέρα και  60 την δεύτερη.

Ας κοιτάξει κατά λάθος δίπλα του κάποια στιγμή ο τέως να δει ποιοι του απέμειναν από τους συνεργάτες της θητείας του: οι συνέταιροι και οι κουμπάροι μόνον αλλά και κάποια καινούργια πρόσωπα αξιόλογα κατ’ εμέ που κατάφερε να παραπλανήσει όπως έκανε και με εμένα πριν τέσσερα χρόνια. Που πήγαν οι άλλοι και γιατί; Αναφέρθηκε υποτιμητικά ο τέως και στο επάγγελμά μου που σέβομαι και τιμώ. Ενα πράγμα έχω να του πω ότι επάγγελμα πρόεδρος δεν πρόκειται να δηλώσω ΠΟΤΕ.

Τελειώνοντας, θέλω να κάνω έκκληση στην επιτροπή που ορίστηκε για την διενέργεια των νόμιμων εκλογών να το κάνει άμεσα. Ηδη πέρασε μία εβδομάδα και ελπίζω να μην συνεχιστεί η ταλαιπωρία των παραγόντων. Ο τέως δεν έχει να περιμένει τίποτα πια, θα υπάρξουν πολλές “Δήμητρες” Γιάννουλης, ας μην ανησυχεί, δεν βρέχει.

Κουράγιο σε όλους, δεν θα αργήσει να έρθει η αλλαγή στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο και θα είναι τόσο ξεκάθαρη και μεγάλη που δεν θα μπορεί να αμφισβητηθεί από κανένα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή