«Μυθομανής και δικομανής ο Καλαϊτζίδης, θέλει να καλύψει τα λάθη του»

Print Friendly, PDF & Email

Μυθομανή και δικομανή χαρακτηρίζει ο Αρης τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, έπειτα από τη δημοσιοποίηση της κατάθεσής του στην οποία κάνει λόγο ότι στήνονται αγώνες στη Football League, τονίζοντας ότι προσπαθεί να βρει άλλοθι για να καλύψει τα λάθη του στον Απόλλωνα Πόντου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Μας… είπαν και εμάς ότι επιχειρεί ένας… μυθομανής και δικομανής τύπος να εμπλέξει τον ΑΡΗ σε ευφάνταστα σενάρια, που σκαρφίστηκε αίφνης τώρα, μετά από 11 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Τώρα τα… θυμήθηκε.

Ο καθένας καταλαβαίνει ότι προσπαθεί ο συγκεκριμένος τύπος να δημιουργήσει άλλοθι, προκειμένου να καλύψει τα δικά του λάθη και τη νέα του αποτυχία στο ποδόσφαιρο, όπως σε όλες τις προηγούμενες ομάδες του. Φυσικά θα πάρει την απάντησή του με τον τρόπο που πρέπει και εκεί που πρέπει. Έχει ήδη επιληφθεί της υπόθεσης η νομική μας υπηρεσία.

Και κάτι τελευταίο. Κατανοούμε την ενόχληση μερικών με τον ΑΡΗ και είμαστε βέβαιοι ότι… Ζουράριδες και Καλαϊτζίδηδες θα εμφανιστούν κι άλλοι όσο θα πλησιάζουμε προς την εκπλήρωση του στόχου μας. Να ξέρουν, όμως, όλοι το εξής: Ο ΑΡΗΣ είναι συσπειρωμένος και δυνατός όσο ποτέ. Αυτά που ξέρανε να τα ξεχάσουν!».

Καρυπίδης για Καλαϊτζίδη: «Η βλακεία είναι ανίκητη, έχεις γίνει γραφικός»

Την αντίδραση του Θόδωρου Καρυπίδη μέσω διαδικτύου  προκάλεσαν όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

«Η βλακεία είναι ανίκητη. Εμείς φταίμε που δεν σου βάλαμε πέντε γκολ να σε ξεφτιλίσουμε. Εχεις γίνει γραφικός ρε, φτάνει. Μας έχεις κουράσει. Ήθελες να γίνεις διάσημος μιλώντας για τον ΑΡΗ και τα κατάφερες. Φτάνει», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Πανσερραϊκός: «Η δικομανία του Καλαϊτζίδη θα βρει την Ιθάκη της με μήνυση»

Θέση σε όσα υποστήριξε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πήρε και ο Πανσερραϊκός, απειλώντας με μηνύσεις τον προπονητή του Απόλλωνα Πόντου.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Είδαμε με “ενδιαφέρον”(not) τις χτεσινές “αποκαλύψεις” (μούπες-σούπες) του “κυρίου” Καλαϊτζίδη στην εκπομπή Δίκη της Δευτέρας του ΣΚΑΙ και σαν ΠΑΕ Πανσερραϊκός επιφυλασσόμαστε κάθε νόμιμου δικαιώματος μας σχετικά με τα κωμικοτραγικά λεγόμενα του κ.Καλαϊτζίδη και δεν θα τα θεωρήσουμε απλά σαν μια απέλπιδα προσπάθεια διαφήμισης του ονόματος του πάνω στο brand name της ομάδας μας και αποτυχημένης απόπειρας του να κρύψει την έλλειψη προπονητικού βάρους του.

Η δικομανία του θα βρει την Ιθάκη της με μήνυση για δυσφήμηση και συκοφαντία μέσω τύπου.

ΥΓ Όσο για τις φήμες ότι ο χτεσινός σεισμός με επίκεντρο την Αθηνα οφείλεται στο νευρικό γέλιο του Εγκέλαδου ακούγοντας τις ανεκδιήγητες “αποκαλύψεις” κρίνονται ως ανεπιβεβαίωτες.»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή