Με προτροπή Βασιλειάδη αρχίζει το πρωτάθλημα και έπονται τα πιστοποιητικά!

Print Friendly, PDF & Email

Στη συνάντηση που είχε την Παρασκευή 13/3 με τη διοίκηση της Football League, o υφυπουργός Αθλητισμού τάχθηκε υπέρ τς έναρξης του πρωταθλήματος στις 22/10, παρότι δεν έχει συνεδριάσει η Ε.Ε.Α προκειμένου να χορηγήσει τα προβλεπόμενα από το νόμο πιστοποιητικά συμμετοχής.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο Βασιλειάδης στη συνάντηση που είχε η Ε.Ε.Α θα λειτουργήσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, κατά πληροφορίες του Soccerplus θα επιστρέψει στα καθήκοντά του ο παραιτηθείς πρόεδρος Μαζαράκης, και θα αρχίσει την εξέταση των φακέλων των ομάδων της κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος μιλώντας στο Metropolis 95.5 υπογράμμισε πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στην προκαθορισμένη ημερομηνία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος:

Για το εάν ξεκινά το πρωτάθλημα: «Ξεκινάμε κανονικά».

Για το θέμα που δημιουργήθηκε με την παραίτηση της Επιτροπής: «Εμείς θα ξεκινήσουμε και μετά θα γίνει ο έλεγχος των φακέλων. Δε μπορούμε να πάμε πίσω λόγω Μουντιάλ και τηλεοπτικής συμφωνίας. Έχουμε και συμφωνία με την ΕΡΤ και πρέπει να ξεκινήσουμε. Δε θα χάσουμε αυτά που έχουμε συμφωνήσει. Δέκα μέρες πριν παραιτήθηκε η Επιτροπή αλλά δε φταίμε εμείς. Ο Υπουργός έδωσε τη συγκατάθεση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή