Οπαδοί Πανσερραϊκού: «Ορατή η διάλυση, δυστυχώς κοιμόμαστε»

Print Friendly, PDF & Email

Θέση για τις εξελίξεις στον Πανσερραϊκό πήραν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, τονίζοντας ότι ο κίνδυνος της διάλυσης είναι ορατός, καθώς «δυστυχώς ως Σερραίοι κοιμόμαστε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Red Lions:

«Άραγε γιατί συνεχίζουμε ακόμα τον ύπνο του δικαίου;

Ο Πανσερρραïκός για μια ακόμη φορά σε κρίσιμο σταυροδρόμι και η κοινωνία των Σερρών δείχνει να μη νοιάζεται. Λες και το ποδόσφαιρο δεν αποτελεί κομμάτι της κοινωνικής δραστηριότητας. Λες και ο Πανσερρραïκός δεν είναι η πιο δυνατή διαφήμιση για τον τόπο μας σε όλη την Ελλάδα. Λες και ο Πανσερρραïκός δεν συμβάλει στην ανάπτυξη οικονομικής δραστηριότητας στη πόλη μας. Τι κάνουμε λοιπόν όλοι μας για να προστατέψουμε το στολίδι αυτό του τόπου μας; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΩΣ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!!

Που είναι η Δημοτική Αρχή να ενδιαφερθεί για τη σημερινή κατάσταση; Που είναι η Περιφέρεια και οι βουλευτές του τόπου να συνδράμουν; Που είναι οι παλαίμαχοι του Πανσερρραïκού αλλά και το σύνολο του Σερραïκού ποδοσφαιρικού κόσμου να ενδιαφερθούν για την ομάδα που αποτελεί το στολίδι του τόπου μας; Ποια είναι η βοήθεια του Ερασιτέχνη; Ο Σερραïκός επιχειρηματικός κόσμος πώς έχει βοηθήσει;

Πότε επιτέλους θα συνειδητοποιήσουμε ότι ο Πανσερρραïκός δεν μπορεί να είναι υπόθεση μόνο κάποιων ανθρώπων που αναλαμβάνουν κάθε φορά να διοικήσουν ή μόνο κάποιων, λιγοστών όσο πάει, φιλάθλων που τρέχουν δεξιά και αριστερά να φωνάξουν, να χαρούν, να λυπηθούν, να περάσουν όμορφα με αφορμή αυτή την ομάδα; Το έργο το έχουμε δει μια φορά το 2013. Δυστυχώς το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Ακόμα, μόνο στις χαρές ξέρουμε όλοι να ασχολούμαστε και στα δύσκολα κάποιοι να απέχουν. Μόνο που τώρα δεν υπάρχει μόνο το φάσμα το υποβιβασμού στη Γ΄ Εθνική. Ορατός είναι ο κίνδυνος της ΔΙΑΛΥΣΗΣ…. ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!!

Η οποιαδήποτε διαφωνία για το πώς πρέπει να πορευθεί διοικητικά η ομάδα δεν έχει θέση στη σημερινή κατάσταση, όσο και αν αυτή η διαφωνία προκαλεί «αηδία» σε κάποιους. Δυστυχώς οι εποχές που υπήρχε ή μπορούσε να βρεθεί ο ένας, ο ισχυρός διοικητικός παράγοντας που θα αναλάβει έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το ζήτημα είναι τι κάνει ο καθένας από εμάς, ο κάθε θεσμός σ΄ αυτή τη πόλη.

Είναι η ώρα να σκεφτεί ο καθένας την ευθύνη που έχει απέναντι στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ Πανσερρραïκός ΜΑΣ και να βοηθήσει. Να μπει επιτέλους ένα ΤΕΛΟΣ στην αδιαφορία, ένα ΤΕΛΟΣ στην ύπνωση και να υπάρξει συσπείρωση με ένα σκοπό. Να ξαναγίνει καμάρι του τόπου μας ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, να αποτρέψουμε τη διάλυση και επιστρέψει στη θέση που του αξίζει. Στη θέση που αξίζει ποδοσφαιρικά ο τόπος. Στα μεγάλα Σαλόνια».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή