Οπαδοί της Ομόνοιας άνοιξαν λογαριασμό για να πάει ο Βύντρα στον ΟΦΗ!

Print Friendly, PDF & Email

Ο Λουκάς Βύντρα φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΟΦΗ, με τα οικονομικά δεδομένα να μην είναι υπέρ των Κρητικών.

Βέβαια, στην προσπάθειά τους φαίνεται πως έχουν σύμμαχο και οπαδούς της Ομόνοιας, οι οποίοι άνοιξαν τραπεζικό λογαριασμό για την ενίσχυση των «μελανόλευκων» με στόχο την αποχώρηση του Βύντρα από την ομάδα τους.

«Σε μια πράξη αγάπης και εκτίμησης προς τους κρητικούς αδελφούς του ΌΦΗ φαίνεται να προχωρούν επιφανείς κύπριοι ΟΜΟΝΟΙΑτες, ανοίγοντας τραπεζικό λογαριασμό για την γεφύρωση της οικονομικής διαφοράς που υπάρχει μεταξύ ΟΦΗ και Λούκα Βύντρα ώστε να γίνει η πολυπόθητη μεταγραφή.

Οι κρητικοί στο άκουσμα της είδησης για να ευχαριστήσουν τους κύπριους αδελφούς, έστειλαν 200 κιλά λάδι και ένα τόνο κλωστική κάνναβη για την κατασκευή της νέας φανέλας η οποία θα παρουσιαστεί λίαν συντόμως απο την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Ευχή όλων μας να μαζευτούν τα λεφτά το συντομότερο δυνατό και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή για την πολύπαθη κρητική ομάδα», αναφέρει κείμενο που ανέβηκε σε ιστοσελίδα οπαδών της κυπριακής ομάδας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή