Ορίστηκαν οι διαιτητές των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα

Print Friendly, PDF & Email

Η UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές που θα διευθύνουν τους επαναληπτικούς αγώνες των ελληνικών ομάδων σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ντάνι Μακέλι θα διευθύνει τη ρεβάνς ανάμεσα στη Ριέκα και τον Ολυμπιακό, στην Κροατία. Ο Ολλανδός διαιτητής είχε «σφυρίξει» και τους αγώνες των «ερυθρόλευκων» με τις Ντνίπρο (26/2/15, 2-2) για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και Μπεσίκτας (9/3/17, 1-1) για τη φάση των «16» της ίδιας διοργάνωσης.

Ο Μανθάνο διαιτητής στο ΑΕΚ – Μπριζ

Ο Ισπανός διαιτητής Χεσούς Χιλ Μανθάνο ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση της Πέμπτης (22/8), ΑΕΚ-Κλαμπ Μπριζ, στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο 33χρονος διαιτητής είναι διεθνής από τον Ιανουάριο του 2014.

Ο Γάλλος Μπαστιέν «σφυρίζει» το Αθλέτικ Μπιλμπάο – Παναθηναϊκός

Ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιέν ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο και τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Πέμπτη (22/8) στο «Σαν Μαμές». Ο 34χρονος διαιτητής είχε «σφυρίξει» τον περσινό τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Ανζέ (1-0), καθώς και στην ήττα-αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Χάποελ Μπερ Σεβά (1-0) στο Ισραήλ τον Αύγουστο του 2016.

Ο Ρατσκόφσκι θα διευθύνει την αναμέτρηση Εστερσουντ – ΠΑΟΚ

Ο έμπειρος Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι θα διευθύνει τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Εστερσουντ, στη Σουηδία.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή