Ο Μπεργκ κατέβασε τα υβριστικά μηνύματα των οπαδών του ΠΑΟ

Print Friendly, PDF & Email

Όλα δείχνουν ότι ο Μάρκους Μπεργκ θα συνεχίσει την καριέρα του στα Εμιράτα, όμως ο τρόπος που χειρίστηκε την υπόθεση δεν ήχησε καλά στα αυτιά των οπαδών του Παναθηναϊκού, που κατέκλυσαν τον λογαριασμό του Σουηδού φορ με επιθετικά, οργισμένα ακόμη και υβριστικά μηνύματα εναντίον του.

Ο Μπεργκ βλέποντας την αντίδραση των οπαδών του Παναθηναϊκού στα social media αποφάσισε να τα κατεβάσει απενεργοποιώντας μάλιστα τη δυνατότητα στους followers του να ποστάρουν πλέον στον λογαριασμό του.

Οι φίλοι των «πράσινων» κατηγορούν τον 31χρονο άσο για την απόφασή του να διαπραγματευτεί με την Αλ Αΐν χωρίς να ενημερώσει το «τριφύλλι» αλλά και για τις προσπάθειες του ατζέντη του να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στον σύλλογο των Εμιράτων με ένα ποσό που δεν ικανοποιεί την ελληνική ομάδα.

Ενδεικτικά ορισμένα από τα μηνύματα οπαδών του Παναθηναϊκού, πριν τα κατεβάσει ο Μπεργκ:

«Ό,τι ανεβαίνει, κατεβαίνει, Μπεγκ. Μας έδωσες πολλά, αλλά ξέρεις ότι ο σύλλογος χρειάζεται χρήματα. Πες σε αυτή την ανύπαρκτη ομάδα ότι δεν φεύγεις από εδώ με λιγότερα από 5 εκατομμύρια. Κανείς δεν παίζει μαζί μας. Έχουμε χάσει και καλύτερους παίκτες από εσένα. Οπότε δεν νοιαζόμαστε καν. Ξέρεις ότι χωρίς εμάς θα ήσουν ένα τίποτα. Μην παίζεις μαζί μας. Παναθηναϊκός!».

«Μπεργκ, η συμπεριφορά σου είναι πολύ κακή. Αν τελικά μείνεις στην ομάδα θα πρέπει να τιμωρηθείς και να προπονείσαι για λίγο καιρό με την ομάδα νέων. Είσαι ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, αλλά κανείς δεν είναι πάνω από τον Παναθηναϊκού».

«Αν δεν γίνει το deal με τους Άραβες, μην τολμήσεις να γυρίσεις στον Παναθηναϊκό. Θα προπονείσαι μόνος σου στην αυλή μιας εγκαταλελειμμένης φάρμας μαζί με τα σκυλιά και τις κότες».

«Στο καλό. Τέτοιους παίκτες δεν θέλουμε στον Παναθηναϊκό. Πήγαινε στην Αραβία με τα λεφτά σου να δω ποιοι θα φωνάζουν το όνομά σου ξανά».

«Καλύτερα φύγε γιατί και να γυρίσεις ξένο σώμα θα είσαι».

«Χωρίς λεφτά δεν φεύγεις, μπ…».

«Γ… τα λεφτά. Δεν σε υποστηρίζουμε άλλο, βλάκα».

«Αν θέλεις τόσο πολύ να φύγεις, τότε πλήρωσε τα χρήματα που χρειάζονται από το δικό σου μερίδιο. Θα παίρνεις 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Μην είσαι άπληστος!».

«Ντροπή σου! Προσευχήσου στα λεφτά, Μάρκους. Δεν αξίζεις τίποτα ως άνθρωπος».

«Έπαιξες βρώμικα πίσω από την πλάτη μας. Γιατί δεν είπες ανοιχτά ότι θέλεις να φύγεις; Μήπως πήρες σκόπιμα κόκκινη κάρτα στα πλέι οφ για να έχεις μια δικαιολογία να φύγεις; Συγγνώμη, αλλά μυρίζομαι κάπου έναν αρουραίο».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή