“Ο Μπύρος εκβιάστηκε ώστε η Δόξα να καταστεί μαριονέτα του συστήματος”!

Print Friendly, PDF & Email

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ εξέδωσε το ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ATHLOS του δικηγόρου αθλητικού δικαίου Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, με αφορμή την αντικατάστασή του από την υπόθεση που αφορούσε την άνοδο της Δόξας Δράμας στη Football League.

Η ανακοίνωση είναι σε σκληρό ύφος κατά του ιδιοκτήτη της Δόξας κ. Μπύρου και άλλων προσώπων που φωτογραφίζονται, ενώ στο τέλος ο δικηγόρος προαναγγέλλει αποκαλύψει που θα κάνει την προσεχή Δευτέρα στη “Δίκη στον ΣΚΑΪ”.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

“Ατυχώς για το δύσμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και για μένα προσωπικά ως δικηγόρο αθλητικού δικαίου και επί 33 χρόνια δραστηριοποιούμενο με πολλές ιδιότητες στον ποδοσφαιρικό χώρο, υποχρεώνομαι εκ των πραγμάτων να δημοσιοποιήσω ένα ακόμα, και ίσως το χειρότερο εις βάρος μου, συντελεσθέν σκάνδαλο με αποκλειστικό στόχο την επαγγελματική εξόντωση μου από το μιαρό παρασκηνιακό διευθυντήριο των ιδίων νοσηρών και διαταραγμένων ηθικά εγκεφάλων που λυμαίνονται το άθλημα απομυζώντας ομάδες και παράγοντες από την εποχή ΒΑΛΝΕΡ και… βάλε!

Όπως ήδη έχει πληροφορηθεί το ποδοσφαιρικό Πανελλήνιο κατά την προηγούμενη περίοδο είχα την ευκαιρία να αναλάβω πολλές υποθέσεις ομάδων σχετικών με το ζήτημα της Αδειοδότησης.

Αρχικά ανέλαβα με προσωπική εντολή του ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΑΚΗ την υπόθεση του ΗΡΑΚΛΗ στην Σούπερ Λίγκα και παρότι είχα κατορθώσει να προσβάλλω το σαθρό Σύστημα Αδειοδότησης της ΕΠΟ και να διασώσω την ομάδα, το άλλο… Σύστημα με ινστρούχτορα τον γνωστό υπόδικο εξουσιαστή του Επαγγελματικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να διασώσει για πολλοστή φορά τα μονίμως ευνοούμενα… 40 Παλληκάρια, δεν δίστασε, ακολουθώντας πάντα την αλάνθαστη μέθοδο της προεδρικής προδοσίας, να ποδηγετήσει τον αιφνιδίως φορτωμένο με κολλαριστά πεντακοσάευρα… Καναδοκρητικό για να δηλώσει παραίτηση εν αγνοία κι ερήμην μου από την σωτήρια έφεση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων Αδειοδότησης, κίνηση που μόλις πρόσφατα αποδείχθηκε καταδικαστική.

Στη συνέχεια ανέλαβα κατόπιν εισήγησης του κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, ειδικού συμβούλου του αφεντικού των Μαυραετων κ. ΜΠΥΡΟΥ, αρχικά την ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ και λίγο αργότερα την ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ και τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, με ΡΗΤΗ, ΣΑΦΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΤΟΛΗ των διοικητικών ηγετών τους, να προβώ σε κάθε απαιτούμενη εξΏδικη και δικαστική ενέργεια κατά των μη αδειοδοτημενων ΠΑΕ, προκειμένου να τις αναπληρώσουμε νόμιμα.

Από τον Απρίλιο μέχρι και το Σεπτέμβριο έδωσα έναν τεράστιο πολλαπλό εξωδικαστικό και δικαστικό αγώνα με την οργανωμένη και συγκροτημένη υποστήριξη του κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ απολαμβάνοντας της πλήρους εμπιστοσύνης, έγκρισης και ηθικής και οικονομικής στήριξης του ισχυρού άνδρα της ΔΟΞΑΣ.

Μάλιστα ο κ. ΜΠΥΡΟΣ ως χορηγός της ομάδας μας χορήγησε πολλαπλές εξουσιοδοτήσεις και ειδικά πληρεξούσια αποκλειστικά για την εκτέλεση της αποστολής μας για την άνοδο της ομάδας μέσω της διαδικασίας αδειοδότησης, ενώ συγχρόνως ενημερωνόταν σε ημερήσια βάση για κάθε κίνηση μας και για κάθε έγγραφο μου που πριν κατατεθεί, αποστελλόταν ηλεκτρονικά στην ομάδα για να αντιγραφεί σε επιστολόχαρτο με το λογότυπο της ΔΟΞΑΣ, να υπογραφεί και να σφραγιστεί από τον πρόεδρο και τον γραμματέα της.

Τελικά όλος αυτός ο αγώνας μετά από αλλεπάλληλες νίκες στο ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ της ΕΠΟ, όπως και στα υπόλοιπα όργανα, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οι 2 από τους εντολεις μου, Η ΔΟΞΑ και η ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, προβιβάστηκαν, χωρίς καν μπαράζ, απευθείας στην FOOTBALL LEAGUE, ακριβώς γιατί βάσει των κανονισμών αξιοποιήσαμε την παραίτηση του μη αδειοδοτηθέντος ΗΡΑΚΛΗ που άλλωστε ήταν η πρώτη νομική μας στόχευση.

Όμως όλως περιέργως κι ενώ είχε ουσιαστικά επισφραγιστεί η άνοδος μας, ο κ. ΜΠΥΡΟΣ την 11-9-2017 μου τηλεφώνησε για να μου ζητήσει εντελώς αιφνιδιαστικά να μην παρασταθώ την επομένη στο ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ κατά την εκδίκαση της άνευ αντικειμένου προσφυγής της ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΆΠΟΙΟΙ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ!

Όταν του ζήτησα να μου αιτιολογησει την απόφαση του μου είπε οτι ΕΠΕΙΔΗ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ 90′ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΜΕ ΜΕΓΆΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΆΩ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΔΙΚΗ, καθησυχάζοντάς με ότι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑ.

Επίσης μου είπε ότι αναγνωρίζει την επιτυχία μου κι ότι δεν έχει να μου καταλογίσει κάτι, όπως παραδέχθηκε και την πετυχημένη υπόδειξη του κ. Αμανατιδη.

Ενώπιον του Διαιτητικού Δικαστηρίου παίχτηκε η τελευταία πράξη της νομικής ιλαροτραγωδίας, καθώς οι δικηγόροι που παραστάθηκαν όλως συμπτωματικώς έχουν κάποιες ιδιαίτερες σχέσεις τόσο με τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ, όσο και με τον… υψηλά ιστάμενο συνάδελφο του.

Φυσικά παρά τις κλήσεις και τα μηνύματα μου ο κ. ΜΠΥΡΟΣ όχι μόνο ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΜΑ, ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΘΕΝ ΣΤΡΑΦΗΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΘΕΙΣΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ.

Είναι ηλίου φαεινότερον ότιο κ. ΜΠΥΡΟΣ ΕΚΒΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΕ, ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΏΝΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ, ΆΛΛΗ ΜΙΑ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Αποδεικνύεται πλέον ιστορικά ότι ο αδύναμος κρίκος τελικά είναι οι ίδιοι οι πρόεδροι των ομάδων είτε τολμούν να αντισταθούν στο Σύστημα, είτε το προσκυνούν.

Άλλοτε με Δαμήλους και Παπαθανασάκηδες που πουλάνε ακόμα και τους δικαστικούς αγώνες τους διαλύοντας ιστορικές ομάδες, άλλοτε εξαναγκάζοντας σε απομάκρυνση οραματιστές τύπου ΒΕΛΗ, άλλοτε εξαφανίζοντας από το διοικητικό προσκήνιο, παράγοντες τύπου ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ παρά την απίστευτη νίκη μας στο ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, κι άλλοτε εκβιάζοντας αφελείς νεόπλουτους τύπου Μπύρου για να απομακρύνουν ενοχλητικούς δικηγόρους, τύπου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ!

Λυσσαλέα το Σύστημα επί τόσους μήνες προσπάθησε να μου καταστρέψει την σχέση με την ΔΟΞΑ, δεν τα κατάφερε όμως, γιατί λογάριαζε χωρίς τον… ξενοδόχο των τακτικών δικαστών. Μετά τον δικηγορικό θρίαμβο μου αυτή την φορά δεν μπορούσαν να ξαναφέρουν τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ της ΦΙΦΑ και να καταργήσουν τις αποφάσεις, όμως κατόρθωσαν να λυγίσουν έναν άπειρο νεόκοπο παράγοντα ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΛΙΓΗ… ΔΟΞΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΔΗΦΑΓΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΉΜΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΈΑΣ ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ.

Όλα αυτά τα νομικά πραξικοπΉματα τα έχω υποστεί στο… πετσί μου με όλες τις διοικήσεις και φαίνεται πλέον πεντακάθαρα ότι δεν αποτελεί εξαίρεση η περιβόητη διοίκηση των αυτοαποκαλούμενων εξυγιαντών που ειδικεύονται στον ποδοσφαιρικό εξαγνισμό των διαρκώς ανακυκλούμενων ηθικά και νομικά καμμένων προσώπων, παραγόντων, διοικητικών στελεχών και φυσικά δικηγόρων – εργαλείων.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΈΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΔΡΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή