Ο ΠΑΟ θ’ αντιμετωπίζεται φέτος από τη διαιτησία, όπως τα προηγούμενα χρόνια

Print Friendly, PDF & Email

Μετά το τέλος του αγώνα με την Κασσιόπη και τη ήττα του ΠΑΟ με 1-0, που είχε σαν αποτέλεσμα να μείνει μόνος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, υποστήριξε τα εξής:«Υπάρχει εξήγηση, φταίω εγώ. Πρέπει να επιμείνουμε σε κάποια πράγματα, να δουλέψουμε παραπάνω, δεν είναι δικαιολογία το γήπεδο, ούτε οι χαμένες ευκαιρίες. Δεν είχαμε νεύρο, δεν είχαμε ενέργεια. Κάποια στιγμή κάναμε κάποια πράγματα από αυτά που ζητάμε. Πρέπει, όμως, να αλλάξουμε εικόνα. Δεν ήταν εικόνα ομάδας αυτή. Συγχαρητήρια στην Κέρκυρα».

Στη συνέντευξη τύπου, που ακολούθησε, δέχθηκε ερωτήσεις για τη διαιτησία και είπε ότι γνωρίζει ότι όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις θα δίνονται σε βάρος του Παναθηναϊκού, ότι ο ΠΑΟ θ’ αντιμετωπίζεται φέτος από τη διαιτησία όπως τα προηγούμενα χρόνια, ότι ο ίδιος δεν ασχολείται αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι για να το αλλάξει, αλλά ούτε και η διοίκηση μπορεί να κάνει κάτι και ότι οι άλλες τρεις ομάδες (σ.σ. εννοούσε τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ) θα ασχοληθούν περισσότερο με το θέμα της διαιτησίας.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι στο 11′ και ενώ η αναμέτρηση ήταν στο 0-0, ο ρέφερι από τον σύνδεσμο της Μακεδονίας δεν έχει δει το τράβηγμα του Γρομητσάρη στον Τσάβες, ο οποίος έβγαινε τετ-α-τετ (άρα ο 26χρονος στόπερ έπρεπε να αποβληθεί) και στο φινάλε, στο 88′ συγκεκριμένα, το πεντακάθαρο πέναλτι του Σοϊλέδη πάνω στον Καμπέσας

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φίλαθλοι του ΠΑΟ ανάρτησαν δύο πανό που έγραφαν “Συμμαχία με χοντρό, πολιτικά παιχνίδια, 5ετές το πλάνο σου, μας έπρηξες τα αρχ…!».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή