Ο Π.Σ.Α.Π. σε αγώνα αλληλεγγύης με την Μπαρτσελόνα στη Μυτιλήνη

Print Friendly, PDF & Email

Η ομάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, αποτελούμενη από σπουδαία ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα αγωνισθεί την Πέμπτη 8 Ιουνίου, στις 6.30 μ.μ., σε φιλικό αγώνα αλληλεγγύης, με την ομάδα των βετεράνων της Μπαρτσελόνα, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Ο Π.Σ.Α.Π. ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση στο κάλεσμα που δέχθηκε, από τον Δήμο Λέσβου, επιθυμώντας να συμβάλλει με τις δυνάμεις του, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να τιμηθούν οι πολίτες της Λέσβου για τη συνεισφορά τους στην προσφυγική κρίση, αλλά και προκειμένου, για ακόμα μία φορά, να προβληθεί παγκοσμίως η Λέσβος, αποδεικνύοντας ότι το πανέμορφο νησί έχει κατορθώσει να επιστρέψει στην κανονικότητα.

Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Λέσβου και του Ιδρύματος της «Μπάρτσα» (Fundacio FC Barcelona), με τη συνεισφορά της Ένωσης Ποδοσφαιριστών του ισπανικού συλλόγου. Η αθλητική αυτή συνάντηση αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου προγράμματος, που υλοποιεί το Ίδρυμα του καταλανικού συλλόγου, με δωρεά του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το πρωί της Πέμπτης 8 Ιουνίου, η ομάδα βετεράνων της Μπαρτσελόνα θα επισκεφθεί το χώρο της φιλοξενίας προσφύγων στον Καρά Τεπέ, ενώ ακολούθως θα οργανώσει εκπαιδευτικό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα στο Γήπεδο «Γεώργιος Σκούφος», με τη συμμετοχή παιδιών από Ακαδημίες της Λέσβου, αλλά και από τους χώρους φιλοξενίας προσφύγων.

Το βασικό σύνθημα της εκδήλωσης είναι το «Sport Welcomes», δηλαδή ο αθλητισμός καλωσορίζει, για το οποίο οι διοργανωτές έχουν δημιουργήσει και σχετικό #hashtag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως #SportWelcomes.

Η ομάδα του Π.Σ.Α.Π. αποτελείται από τους Γιάννη Αμανατίδη, Λουκά Βύντρα, Σίνισα Γκόγκιτς, Αγγελο Ζαφειράκη, Μπάμπη Ζελενίτσα, Θεόφιλο Καρασαββίδη, Χάρη Κοπιτσή, Γιώργο Κούτση, Νίκο Λυμπερόπουλο, Πέτρο Μαρινάκη, Νίκο Νιόπλια, Βασίλη Παπαδόπουλο, Θοδωρή Παχατουρίδη, Κώστα Πούλιο, Γιώργο Σουλογάνη, Σταύρο Τζιωρτζόπουλο, Κώστα Φρατζέσκο, Γιάννη Χλωρό.

Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα μετέχουν οι Juliano Belletti, Edmilson, Aloísio, Haruna Babangida, Alberto Rosas, Sebastian Herrera, Jose Perez Serer, Salvador Miracle, Javier Delgado, Jordi Ferrón, Jordi Martínez, Òscar Ollés, Juan Jesus Blanquera, Sergio Pérez, Sergio Chavarria, Juan Antonio Cañadas, Juan Eduardo, Josep Palau, Ignacio Grifé και Enrique Castella.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή