Ξέρω τι έκανε ο Σιδηρόπουλος στους αγώνες ΑΕΚ και ΟΣΦΠ

Print Friendly, PDF & Email

Το Soccerplus ξεψαχνίζει όλα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο, ο οποίος επιλέχθηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής για την 5η αγωνιστική της Super League.

Ο Ροδίτης ρέφερι είναι ο παλιότερος διαιτητής στον πίνακα της Super League, είναι διεθνής από το 2011, ανήκει στην κατηγορία elite της UEFA,έχει σφυρίξει τα περισσότερα ντέρμπι μεταξύ των “μεγάλων” από οποιονδήποτε άλλον εν ενεργεία διαιτητή και επομένως όσον αφορά τα τυπικά προσόντα είναι αυτή τη στιγμή ότι καλύτερο διαθέτει η ΚΕΔ.

Στην καριέρα του έχει συνολικά διευθύνει 22 αναμετρήσεις του Ολυμπιακού, εκ των οποίων οι 18 για το πρωτάθλημα και οι τέσσερις για το Κύπελλο. Σε αυτά τα παιχνίδια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν απολογισμό 16 νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Οι ισοπαλίες ήρθαν σε ματς με ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό, ενώ μετράει από δύο ήττες σε ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά στην ΑΕΚ, ο Τάσος Σιδηρόπουλος έχει σφυρίξει συνολικά 19 αναμετρήσεις της Ένωσης, εκ των οποίων οι 13 για το πρωτάθλημα και οι έξι για το Κύπελλο. Η ΑΕΚ με τον διεθνή ρέφερι έχει απολογισμό 10 νίκες, μία ισοπαλία και οχτώ ήττες. Η ισοπαλία ήρθε σε ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ενώ από τις οχτώ ήττες οι τρεις είναι κόντρα στον Ολυμπιακό, τέσσερις απέναντι στον ΠΑΟΚ και μία από τον Παναθηναϊκό.

Το παιχνίδι της Κυριακής θα είναι το έκτο ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός στην καριέρα του Σιδηρόπουλου. Στα προηγούμενα πέντε ο απολογισμός είναι τρεις νίκες υπέρ των «ερυθρόλευκων» και δύο υπέρ της Ένωσης.

Αναλυτικά τα ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός με τον Σιδηρόπουλο διαιτητή:

– 2010/11: Για το πρωτάθλημα, 12η αγωνιστική, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-0, είχε μοιράσει και στις δύο ομάδες συνολικά επτά κίτρινες κάρτες, ενώ είχε υποδείξει και ένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

– 2012/13: Για το πρωτάθλημα, 10η αγωνιστική, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-4, είχε μοιράσει και στις δύο ομάδες συνολικά τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ είχε υποδείξει ένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού και είχε αποβάλει έναν παίκτη της ΑΕΚ. Δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε χέρι του Χολέμπας όταν το σκορ 0-1.

– 2015/16: Τελικός Κυπέλλου, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-2, είχε μοιράσει και στις δύο ομάδες συνολικά τέσσερις κίτρινες κάρτες.

– 2016/17:
Για το πρωτάθλημα, 6η αγωνιστική, Ολυμπιακός – ΑΕΚ 3-0, είχε μοιράσει και στις δύο ομάδες συνολικά τέσσερις κίτρινες κάρτες.

– 2016/17: Επαναληπτικός ημιτελικός κυπέλλου, ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-1, είχε μοιράσει και στις δύο ομάδες συνολικά 11 κίτρινες κάρτες, ενώ απέβαλε και δύο ποδοσφαιριστές έναν για κάθε ομάδα.Δεν απέβαλε τον Βράνιες για πάτημα εκτός φάσης σε αντίπαλο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή