Πήραν άδεια για τη Football League Αρης, ΟΦΗ, Σπάρτη και Αιγινιακός

Print Friendly, PDF & Email

Αδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της Football League πήραν σε δεύτερο βαθμό ο Αρης, ο ΟΦΗ, η Σπάρτη και ο Αιγινιακός.

Αντίθετο ήταν το αποτέλεσμα για τον Πανελευσινιακό, την Αναγέννηση Καρδίτσας και τον Κισσαμικό, οι οποίοι και δεν αδειοδοτήθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι χωρίς άδεια είναι κι ο Πανσερραϊκός, ο οποίος δεν μπόρεσε να καταθέσει έφεση για να την διεκδικήσει σε δεύτερο βαθμό, ενώ τα Τρίκαλα κι ο Παναιγιάλειος είχαν αδειοδοτηθεί κανονικά σε πρώτο βαθμό.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Α’ Εθνικής κατηγορίας (Super League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στην ΠΑΕ:

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ

Χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΠΑΕ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΕ

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΑΕ

Δεν χορηγεί άδεια στις εγχώριες διοργανώσεις της Β’ Εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 στις ΠΑΕ:

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1931

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΕ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή