Πήραν αναβολή οι εφέσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για τον τελικό

Print Friendly, PDF & Email

Αναβολή πήραν οι εφέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΑΕΚ για τιμωρίες που τους επιβλήθηκαν για όσα συνέβησαν στον μεταξύ τους τελικό Κυπέλλου.

Οι εφέσεις είχαν προγραμματιστεί να εκδικαστούν για σήμερα (8/6), ωστόσο οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ ανανέωσαν το ραντεβού τους ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων για μεταγενέστερη ημερομηνία.

Πριν την απόφαση αναβολής πάντως υπήρξε ένα μικρό επεισόδιο ανάμεσα στους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ και τον νομικό Γιάννη Κάρμη, που εκπροσωπεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς οι «πράσινοι» είχαν κάνει πρόσθετη παρέμβαση. Συγκεκριμένα ο κ. Κάρμης είπε πως «Δεν χρειάζεται να βιαστούμε από τη στιγμή που δεν εκκρεμούν άλλες υποθέσεις”, με την πλευρά του ΠΑΟΚ, να απαντά: “κάτι υποκρύπτετε σε αυτό”. Τότε ο Κάρμης ανταπάντησε λέγοντας: “φοβάστε μήπως δεν αφαιρεθούν οι βαθμοί από τα play-offs”.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα, ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών, 7 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 285 χιλιάδων ευρώ, σε αντίθεση με την ΑΕΚ στην οποία επιβλήθηκε ποινή 3 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 170 χιλιάδες πρόστιμο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή