Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις της ΠΑΕ Ποντίων για την επετειακή φανέλα

Print Friendly, PDF & Email

Οριστική είναι πλέον φαίνεται πως είναι η αποβολή της ΠΑΕ Ποντίων από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Θράκης, καθώς η πολυαναμενόμενες αποφάσεις σχετικά με τη φανέλα δεν δικαιώνουν την ομάδα του Θρυλορίου.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Θρυλορίου προσπάθησε φέτος – ως πρώτη φανέλα – να έχει αυτή που φέρει το σύνθημα “δεν ξεχνώ – πάντα τιμώ” στην μπροστινή όψη και στην πίσω τους “πυρριχιστές”, με σαφή αναφορά στη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού.

Παρόλα αυτά τρεις αγώνες ακυρώθηκαν, με την ομάδα να δέχεται ήττα στα χαρτιά και χρηματικά πρόστιμα, καθώς οι υπεύθυνοι και οι παίκτες της αρνούνταν να βγάλουν την επετειακή φανέλα.

Η νέα εξέλιξη για την ομάδα του Θρυλορίου είναι εξαιρετικά αρνητική, καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας – λαμβάνοντας υπ’ όψη και τις καταθέσεις για επιπλέον στοιχεία που έδωσαν οι δύο διαιτητές Δρακίδης και Κουμπαράκης προ ολίγων ημερών – ανακοίνωσε την απόφαση της.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση της ΕΠΟ η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας:

«Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της από 10.10.2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση του σωματείου ΠΑΕ Ποντίων Ροδόπης κατά της υπ’ αριθ. 1/2017 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ Θράκης».

Πηγή: xronos.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή